reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Przy poprzedniej ciazy też miałam taka kreskę jak wczoraj, no może trochę bardziej widoczna bo to była czułość 10 [emoji39] Ale od razu polecialam na bete i była pewność [emoji39]

A teraz sama nie wiem co mam myśleć jak patrzę na te testy... [emoji848]
Myślicie, że mogą być wadliwe?
Wkoncu tej owulacji nie zaobserwowalam [emoji23] Chyba sobie coś wmawiam [emoji849] Zobacz załącznik 929509
Ja bym kochana poszla na bete :* bo sa kreseczki na testach ale dla pewnosci poszlabym na bete :-) mialabys czarno na bialym

reklama
Przy poprzedniej ciazy też miałam taka kreskę jak wczoraj, no może trochę bardziej widoczna bo to była czułość 10 [emoji39] Ale od razu polecialam na bete i była pewność [emoji39]

A teraz sama nie wiem co mam myśleć jak patrzę na te testy... [emoji848]
Myślicie, że mogą być wadliwe?
Wkoncu tej owulacji nie zaobserwowalam [emoji23] Chyba sobie coś wmawiam [emoji849] Zobacz załącznik 929509
Zrób jutro betę, ja na pierwszym teście miałam bardzo blady cień. Pojechałam do labu na betę i była okropna kolejka i już miałam zrezygnować z badania bo byłam pewna, że to pomyłka i stracę tylko czas i kasę. Mąż też uważał, że sobie wkręcam i nie chciało mu się tyle czekać ;) No ale warto było bo beta rozwiała wątpliwości :)

Ja się witam w Nowym Roku katarem i kichaniem :baffled:
Niestety wygląda na to , że mnie tż zaraził bo on był po Świętach chory i teraz mu przeszło , a mi wczoraj przy stole siedzieliśmy i leciało z nosa musiałam co chwile chodzić i wycierać, aż czerwony nos miałam i siedzę teraz z chusteczką, spreyem do nosa i kroplami miętowymi :wściekła/y:
No i 6dc , końcówka @ ;)

Niestety wygląda na to , że mnie tż zaraził bo on był po Świętach chory i teraz mu przeszło , a mi wczoraj przy stole siedzieliśmy i leciało z nosa musiałam co chwile chodzić i wycierać, aż czerwony nos miałam i siedzę teraz z chusteczką, spreyem do nosa i kroplami miętowymi :wściekła/y:
No i 6dc , końcówka @ ;)

Hej [emoji6] no ja tez załatwiona wczoraj to mnie trochę oszczędziło ale teraz umieram z gorączka i katarem , i kichaniem
Testuje 3 oby było dobrze [emoji41][emoji1319]

No i 6dc , końcówka @ ;)
U mnie 4dc ale tez zaraz śladu po małpie nie będzie ;)

Szczęśliwego Nowego Roku i dużo kreseczek oby było:) ja mam tydzien do @ przed ostatnia przyszla tydzien wczesniej a ostatnia 4 dni wcześniej ciekawe jak będzie tym razem. W styczniu teraz w końcu wybieram sie do lekarza ale po @ no chyba ze nie przyjdzie:biggrin2: Pozdrawiam
Nawzajem,mi ostatnino od paru miesiecy cykl sie skraca o dzie lub dwa...obecnie mam 30 dniowe

reklama
Do góry