Ewelina @
Fanka BB :)
No przykro z chorobą, ale trzymam kciuki za II kreseczki
A ty kiedy testujesz ? Czy po okresie dopiero ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No przykro z chorobą, ale trzymam kciuki za II kreseczki
nie no wczoraj byl jebitny negatyw ;pPodbijam moze moze
dobry znak bedzie jak zacza bolec ? ;] mnie to rozbraja ta glowa;/Ja nie mam pojęcia bo mnie cycki nie bolą wcale , chyba ze jestem w ciąży albo karmie to wyjątek [emoji6]
No mi dopiero @ się kończy także nici z testowania a w następnym miesiącu to już nie będę testować tylko czekać na @ albo po prostu jak przyjdzie to będzie bo te wyliczanie i czekanie nie jest dobre bo jest większa presja i stres , więc ja chyba w tym Nowym Roku odpuszczam - co ma być to będzieA ty kiedy testujesz ? Czy po okresie dopiero ?
Mi się wydłużył cykl z 28 na 31 heheheMy chyba jakoś razem miałyśmy ten sam dc wcześniej a u mnie przyszła 2dni póżniej @ i widzę, że się przestawiło nam o te 2 dni
Ja nie mam pojęcia bo mnie cycki nie bolą wcale , chyba ze jestem w ciąży albo karmie to wyjątek [emoji6]
dobry znak bedzie jak zacza bolec ? ;] mnie to rozbraja ta glowa;/
Mi się wydłużył cykl z 28 na 31 hehehe