reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczyny :)

Czuje się lepiej , ale jeszcze nie wyzdrowiałam.
Właśnie siedzę w kolejce do gina
Powodzenia!

Mnie ogarnęła mania gotowania! Piekę drugi sernik i robię pierogi z kapustą i grzybami[emoji23][emoji4]Zobacz załącznik 926541Zobacz załącznik 926543
Prawdziwa gospodyni z Ciebie! :)
Ja uwielbiam sernik[emoji4] moj maz to innego ciastka nie uznaje tylko sernik[emoji23]
Ja też kocham sernik! Każdy kocha sernik :D znam tylko jedną osobę która nie lubi sernika i każdy się dziwi "JAK TO NIE LUBISZ SERNIK?" :O

Hej dziewczyny! O zjadłabym sernika najlepiej z brzoskwiniami! Ale nie mam przepisu na taki. @Azulka_26 podziel się przepisem :)
@buterrfly powodzenia u gina i oby choróbsko Cię nie męczyło już!

A ja nieśmiało się pochwalę, że wczoraj słuchałam serduszka! :) Miałam iść w piątek ale znowu miałam plamienie no to zerwałam się z pracy i poędzilam do gina. Wszystko jest bardzo dobrze, nie wiadomo skąd to plamienie. Dziecko się ładnie rozwija więc staram się nie martwić. No i mam się zapisać na usg prenatalne a to mnie trochę przeraża.

Hej dziewczyny! O zjadłabym sernika najlepiej z brzoskwiniami! Ale nie mam przepisu na taki. @Azulka_26 podziel się przepisem :)

A ja nieśmiało się pochwalę, że wczoraj słuchałam serduszka! :) Miałam iść w piątek ale znowu miałam plamienie no to zerwałam się z pracy i poędzilam do gina. Wszystko jest bardzo dobrze, nie wiadomo skąd to plamienie. Dziecko się ładnie rozwija więc staram się nie martwić. No i mam się zapisać na usg prenatalne a to mnie trochę przeraża.
Kochana to czemu nie idziesz na l4 aby odpoczywać? :* Super, że słyszałaś serduszko <3 zdrówka dla was :*

Ktory masz juz tc ze sluchalas serduszka ? [emoji7]
A na prenatalnych tez na pewno wszystko bedzie dobrze [emoji6]
Mnie ogarnęła mania gotowania! Piekę drugi sernik i robię pierogi z kapustą i grzybami[emoji23][emoji4]Zobacz załącznik 926541Zobacz załącznik 926543
Na pierogi chetnie bym wpadla [emoji14][emoji14]

Ja sie mniej u was udzielam, jakos nie chce wam zasmiecac watku swoim narzekaniem [emoji14]

U nas od jutra tak na prawde juz zacznie sie szykowanie wszystkiego na swieta wiec robotu jest dosc dużo[emoji6]

Nie bój się ale zrób bo to ważne badanie :)

reklama
Kochana to czemu nie idziesz na l4 aby odpoczywać? :* Super, że słyszałaś serduszko <3 zdrówka dla was :*

Byłam na zwolnieniu cały tamten tydzień. W poniedziałek poszłam do pracy, a we wtorek znowu plamienie... Chyba stres w pracy na mnie tak działa. U nas niestety na zwolnieniu dostanę tylko 60% pensji. Do końca tygodnia będę pracować zdalnie, potem mam urlop, a od nowego roku może wezmę zwolnienie. Tylko, że chciałam poczekać do końca pierwszego trymestru z informacją o ciąży, a jeśli zdecyduję się na zwolnienie to wszyscy w pracy się dowiedzą. Chociaż podejrzewam że już plotkują bo się zrywałam z pracy, brałam zdalną itd No i będę chyba pierwszą kobietą w firmie od lat która nie pracuje do końca ciąży... U nas to nie do pomyślenia, że ktoś ot tak idzie na zwolnienie...

Ktory masz juz tc ze sluchalas serduszka ? [emoji7]
A na prenatalnych tez na pewno wszystko bedzie dobrze [emoji6]Na pierogi chetnie bym wpadla [emoji14][emoji14]

Ja sie mniej u was udzielam, jakos nie chce wam zasmiecac watku swoim narzekaniem [emoji14]

U nas od jutra tak na prawde juz zacznie sie szykowanie wszystkiego na swieta wiec robotu jest dosc dużo[emoji6]

Z om mam dziś 6t6d ale według usg wczoraj było chyba 7t0d. Mniej więcej się zgadza bo zawsze miałam krótkie cykle więc i owu była szybko :) Muszę poczytać folder o klinice w której robią prenatalne. Mam nadzieję, że będzie dobrze!

Do góry