1
185097
Gość
Ja uwielbiam sernik[emoji4] moj maz to innego ciastka nie uznaje tylko sernik[emoji23]Kurde kusisz tymi.sernikami @Azulka_26 może i ja bym upiekła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uwielbiam sernik[emoji4] moj maz to innego ciastka nie uznaje tylko sernik[emoji23]Kurde kusisz tymi.sernikami @Azulka_26 może i ja bym upiekła
A podzielisz się jakimś super przepisem? aż dziw ale nigdy nie piekłam jeszcze sernikaJa uwielbiam sernik[emoji4] moj maz to innego ciastka nie uznaje tylko sernik[emoji23]
Powodzenia!Cześć dziewczyny
Czuje się lepiej , ale jeszcze nie wyzdrowiałam.
Właśnie siedzę w kolejce do gina
Prawdziwa gospodyni z Ciebie!Mnie ogarnęła mania gotowania! Piekę drugi sernik i robię pierogi z kapustą i grzybami[emoji23][emoji4]Zobacz załącznik 926541Zobacz załącznik 926543
Ja też kocham sernik! Każdy kocha sernik znam tylko jedną osobę która nie lubi sernika i każdy się dziwi "JAK TO NIE LUBISZ SERNIK?" :OJa uwielbiam sernik[emoji4] moj maz to innego ciastka nie uznaje tylko sernik[emoji23]
Oj ja też!!!!!ii kocham karpatkę mmmmmmmmmmmmmmm <3
Kochana to czemu nie idziesz na l4 aby odpoczywać? :* Super, że słyszałaś serduszko <3 zdrówka dla was :*Hej dziewczyny! O zjadłabym sernika najlepiej z brzoskwiniami! Ale nie mam przepisu na taki. @Azulka_26 podziel się przepisem
@buterrfly powodzenia u gina i oby choróbsko Cię nie męczyło już!
A ja nieśmiało się pochwalę, że wczoraj słuchałam serduszka! Miałam iść w piątek ale znowu miałam plamienie no to zerwałam się z pracy i poędzilam do gina. Wszystko jest bardzo dobrze, nie wiadomo skąd to plamienie. Dziecko się ładnie rozwija więc staram się nie martwić. No i mam się zapisać na usg prenatalne a to mnie trochę przeraża.
Ktory masz juz tc ze sluchalas serduszka ? [emoji7]Hej dziewczyny! O zjadłabym sernika najlepiej z brzoskwiniami! Ale nie mam przepisu na taki. @Azulka_26 podziel się przepisem
A ja nieśmiało się pochwalę, że wczoraj słuchałam serduszka! Miałam iść w piątek ale znowu miałam plamienie no to zerwałam się z pracy i poędzilam do gina. Wszystko jest bardzo dobrze, nie wiadomo skąd to plamienie. Dziecko się ładnie rozwija więc staram się nie martwić. No i mam się zapisać na usg prenatalne a to mnie trochę przeraża.
Na pierogi chetnie bym wpadla [emoji14][emoji14]Mnie ogarnęła mania gotowania! Piekę drugi sernik i robię pierogi z kapustą i grzybami[emoji23][emoji4]Zobacz załącznik 926541Zobacz załącznik 926543
Nie bój się ale zrób bo to ważne badanieHej dziewczyny! O zjadłabym sernika najlepiej z brzoskwiniami! Ale nie mam przepisu na taki. @Azulka_26 podziel się przepisem
Kochana to czemu nie idziesz na l4 aby odpoczywać? :* Super, że słyszałaś serduszko <3 zdrówka dla was :*
Ktory masz juz tc ze sluchalas serduszka ? [emoji7]
A na prenatalnych tez na pewno wszystko bedzie dobrze [emoji6]Na pierogi chetnie bym wpadla [emoji14][emoji14]
Ja sie mniej u was udzielam, jakos nie chce wam zasmiecac watku swoim narzekaniem [emoji14]
U nas od jutra tak na prawde juz zacznie sie szykowanie wszystkiego na swieta wiec robotu jest dosc dużo[emoji6]