reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja odpoczywam po wczorajszych wypiekach [emoji14] a gdzie tam udekorowac i drugie tyle zrobic jeszcze [emoji14]

Zaczyna mnie stresik łapać [emoji52] mam dziwne przeczucie od rana ze jednak ten lekarz wypatrzy u mojego malucha siusiaka [emoji52]
Zobacz załącznik 925749
O ja ile wypieków :)
Życzę żeby jednak siusiaka nie było ;)
Mój M już na wolnym idzie dopiero 3 stycznia do pracy więc jeszcze jakieś ostatnie prezenty wymyślił żeby zdjecie z usg w ramkę oprawić i kupiliśmy buciki przyczepimy jeden niebieski drugi rozowy :)tylko boję się że pomyślą że to bliźniaki
Dziewczyny lekarza mam dopiero na 21 stycznia już robić badania te co zlecił czy poczekać jeszcze

Mój M już na wolnym idzie dopiero 3 stycznia do pracy więc jeszcze jakieś ostatnie prezenty wymyślił żeby zdjecie z usg w ramkę oprawić i kupiliśmy buciki przyczepimy jeden niebieski drugi rozowy :)tylko boję się że pomyślą że to bliźniaki
Dziewczyny lekarza mam dopiero na 21 stycznia już robić badania te co zlecił czy poczekać jeszcze

Ale jak na fotce jest jedno, to chyba się domyśla ;)
I dlaczego nie dajesz od razu różowych? Przecież masz potwierdzona córeczkę.

Zalezy ktore [emoji57] do kolejnej wizyty masz miesiac wiec morfo i mocz zrobilabym chwile przed a jeśli reszta to badania takie jak tsh, toxo, hiv itd to mysle ze moze zrobic nawet teraz. Jesli cos by było nie tak w wynikach to zawsze wcześniej mozesz pójść.
To jest ten pierwszy zestaw badań ? Co tam jeszcze masz zlecone ?

@martoosia04 nie mam potwierdzonej płci to za wcześnie jeszcze :Dobawiam się że moi rodzice będę w takim szoku ze nie będą w tym momencie racjonalnie myśleć ;)
@Kaamilaaa mam skierowanie na morfologię, mocz, glukoze w krwi żylnej, VDRL, HIV, Toxo, IgM, HCv
I na 18 stycznia jestem umówiona na prenatalne usg będzie równo 12t 4 dni wcześniej mam zrobić jeśli chce papa test żeby był wynik na 18go

Juz mam holter. Cholera ile kabli[emoji23]
No i musze sie z tym bzyknac bo musze mieć jakiś wysiłek fizyczny[emoji13]
20181217_133341.jpeg

Załączniki

• 20181217_133341.jpeg
    20181217_133341.jpeg
    132,5 KB · Wyświetleń: 353
reklama
Cicho tutaj cos! Wszyscy gotuja,kupuja,sprzataja?
Ja byłam z koleżanką i dzieciakami na spacerze [emoji23] przewietrzyć umysł... jakoś nie mogę się zabrać za sprzątanie, pewnie męża pogonie do mycia okien [emoji39] choinka już jest, a gotowanie to na świeżo [emoji5]
Zamówiłam też catering żeby za długo nie stać w garach [emoji23]

Do góry