reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Za wczesnie testujesz!!![emoji173]

Oby tak było. Teraz grzecznie czekam.
Teraz mam takie ciężkie podbrzusze, z uczuciem jak na @. Szyjka pomimo, że wysoko, to jakby ciut otwarta mi się zdaje, a chyba powinna być absolutnie zamknięta na tym etapie.... więc raczej nic nie wyszło. [emoji849] ale czekam. Grzecznie. Byle do 21.12

Apka ktora opiera się na BDM pokazuje nawet @ na 22.12 więc to by znów dało 5 dni falstartu [emoji23]
Dobra, to teraz czekam do 21.12 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] dziś już 17.12 - na szczescie teraz popołudniówki mam, to zajmę jakoś głowę i czas zleci.

Cicho tutaj cos! Wszyscy gotuja,kupuja,sprzataja?
Ja odpoczywam po wczorajszych wypiekach [emoji14] a gdzie tam udekorowac i drugie tyle zrobic jeszcze [emoji14]

Zaczyna mnie stresik łapać [emoji52] mam dziwne przeczucie od rana ze jednak ten lekarz wypatrzy u mojego malucha siusiaka [emoji52]
1545035576604.jpeg

Załączniki

• 1545035576604.jpeg
    1545035576604.jpeg
    90,3 KB · Wyświetleń: 352
Ja odpoczywam po wczorajszych wypiekach [emoji14] a gdzie tam udekorowac i drugie tyle zrobic jeszcze [emoji14]

Zaczyna mnie stresik łapać [emoji52] mam dziwne przeczucie od rana ze jednak ten lekarz wypatrzy u mojego malucha siusiaka [emoji52]
Zobacz załącznik 925749
o kurka, ale tego narobiłaś! Z tydzień bym tyle piekła :p

reklama
Do góry