reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też w styczniu mam urodziny. Powiem Wam, że zawsze miałam przekonanie, że najlepiej jest rodzić na początku roku, a najgorzej na koniec. Bo wydawało mi się, że dzieciom się łatwiej zaaklimatyzować w szkole / przedszkolu. W sensie, że kalendarzowo ten sam rocznik a między styczniem a grudniem to prawie rok różnicy.

reklama
Dziś mam 12dpo, teoretycznie mogłabym zrobić test, w praktyce wiem ze to nie ma sensu[emoji13]
Nie śpię już od 4. Ide chyba robić kawę bo juz nie usnę. Muszę sie dziś w koncu zapisac do fryzjera[emoji4]

Dziś mam 12dpo, teoretycznie mogłabym zrobić test, w praktyce wiem ze to nie ma sensu[emoji13]
Nie śpię już od 4. Ide chyba robić kawę bo juz nie usnę. Muszę sie dziś w koncu zapisac do fryzjera[emoji4]
Ja też dziś będę dzwonić do fryzjera w końcu. Nigdy nie mam czasu albo są ważniejsze sprawy

Melduje u mnie dziś drugi dzień temp. 37,09 [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
7dpo dziś. 7 dni do terminu @.
U mnie od samej owu temp 36,7 nigdy taka nie była zawsze 36,5 i powoli rosła do 8dpo i wtedy szła do góry, a teraz 1dpo 36,5 a od 3 dni 36,7 i uczucie że już za moment będzie @ a dziś dopiero 4dpo.....

Ja też w styczniu mam urodziny. Powiem Wam, że zawsze miałam przekonanie, że najlepiej jest rodzić na początku roku, a najgorzej na koniec. Bo wydawało mi się, że dzieciom się łatwiej zaaklimatyzować w szkole / przedszkolu. W sensie, że kalendarzowo ten sam rocznik a między styczniem a grudniem to prawie rok różnicy.
Niby tak jak mowisz... ale planowac to sobie mozemy...a i tak wyjdzie co innego :p ja bym chciala maj-czerwiec... ewentualnie do września hehe a te miesiace porodu juz prawie mi 2 raz przeleciały hehe

reklama
Do góry