Martkaaa5
Fanka BB :)
Dzisiaj równo 7tCudo [emoji173][emoji173] w którym Ty jesteś tygidniu?[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj równo 7tCudo [emoji173][emoji173] w którym Ty jesteś tygidniu?[emoji7]
Zdrówka dla Was [emoji173][emoji173][emoji173] rosnijcie spokojnie[emoji2] ja sie juz doczekac pierwszej wizyty nie mogę [emoji2]Dzisiaj równo 7t
Martoosia czuje ze ten Nasz wspolny termin okresu bedzie szczesliwy dla którejś z Nas[emoji173]
I ja nawet wiem dla której[emoji179]
Tak, tak dla Ciebie[emoji179]
Trzymam kciuki![emoji7]
Super [emoji813] bardzo się cieszę!Dziewczyny ja po wizycie serducho bije wszystko wporzadku ale byłam tak Podekscytowana że nic więcej nie pamiętam
Super, gratulacje!Dziewczyny ja po wizycie serducho bije wszystko wporzadku ale byłam tak Podekscytowana że nic więcej nie pamiętam
Kiedy będziesz miała?Zdrówka dla Was [emoji173][emoji173][emoji173] rosnijcie spokojnie[emoji2] ja sie juz doczekac pierwszej wizyty nie mogę [emoji2]
Ja za pierwszym razem jak wpuściłam cały to miałam wrażenie, że nie jestem tak pojemnaTo tylko ja używam tak duzo?[emoji23][emoji23][emoji23]
Kuzwa to tylko ja jestem taka rozepchana?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ja za pierwszym razem wpuściłam cały to mam wrażenie, że nie jestem tak pojemna