Nie jest za wcześnie ja chodziłam od 9-10 dcDziś strartuje z tym monitoringiem [emoji39] aczkolwiek wydaje mi sie to za wcześnie bo mam dopiero 9dc ;-)
reklama
Lovi23
Fanka BB :)
O to idziemy prawie równo U mnie 14dc.Dziś mam 12dpo, teoretycznie mogłabym zrobić test, w praktyce wiem ze to nie ma sensu[emoji13]
Nie śpię już od 4. Ide chyba robić kawę bo juz nie usnę. Muszę sie dziś w koncu zapisac do fryzjera[emoji4]
Ja idę za tydzień do fryzjera [emoji16]
Lovi23
Właśnie tak [emoji16] Ja miałam termin na 01.01... I w sumie to może i bym urodziła po czasie... Ale 27 grudnia miałam planowaną cesarke , bo bałam się naturalnie próbować [emoji39]Niby tak jak mowisz... ale planowac to sobie mozemy...a i tak wyjdzie co innego ja bym chciala maj-czerwiec... ewentualnie do września hehe a te miesiace porodu juz prawie mi 2 raz przeleciały hehe
Ale to nie ważne kiedy się urodzi i tak ja kocham najmocniej [emoji7] zresztą ja też jestem z grudnia i wcale ciężko nie miałam w szkole... czy tam gdzieś indziej [emoji39]
flor87
To git zobaczymy co powie :-)Nie jest za wcześnie ja chodziłam od 9-10 dc
Genadia
Trzymam kciuki! Ja mam w piatek za tydzień, strasznie mi się dłuży to czekanieW czwartek mam [emoji2][emoji2]
martoosia04
Ja z lutego to mam dwa miesiące na starania [emoji23] no zobaczymy bo to już trzeci raz będzie luty....
Ja do sierpnia trochę poczekam [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama