martoosia04
Fanka BB :)
To tylko ja używam tak duzo?[emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha może za dużo właśnie i plemniory toną [emoji23]
Tak, 21.12 mam mieć @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tylko ja używam tak duzo?[emoji23][emoji23][emoji23]
A niechaj nawet plywaja oby dostaly sie tam gdzie trzeba[emoji23]Hahaha może za dużo właśnie i plemniory toną [emoji23]
Tak, 21.12 mam mieć @.
Heh ja dalam 2.5ml i myslalam zeby doladowac troche ale sie balam ze bedzie poslizg,teraz sie zastanawiam czy cos zostalo w srodku...za dwa dni znow sprobujemy z zelem i jeszcze z raz pozniej .w sumie to sie oplaca bo to chyba na dlugo starczy opakowanie.za tydzien rowny mam rodzicow w domu wiec lepiej zeby sie dobrze zgralo.ooo kurde wlasnie skojarzylam ze nie zrobilam jeszcze testu owu w tym cyklu,i nawet nie wiem czy sue zblizam do owu!To tylko ja używam tak duzo?[emoji23][emoji23][emoji23]
A Ci wylecial ten żel? Bo mi sie nie zdarzylo aby od razu ze mnie wylecialo, a daje go sporo nawet.Heh ja dalam 2.5ml i myslalam zeby doladowac troche ale sie balam ze bedzie poslizg,teraz sie zastanawiam czy cos zostalo w srodku...za dwa dni znow sprobujemy z zelem i jeszcze z raz pozniej .w sumie to sie oplaca bo to chyba na dlugo starczy opakowanie.za tydzien rowny mam rodzicow w domu wiec lepiej zeby sie dobrze zgralo.ooo kurde wlasnie skojarzylam ze nie zrobilam jeszcze testu owu w tym cyklu,i nawet nie wiem czy sue zblizam do owu!
No bylo mi zimno i mokro i wylecialo troche,mam nadzieje ze cos tam weszlo przy okazji.nastepnym razem bede madrzejszaA Ci wylecial ten żel? Bo mi sie nie zdarzylo aby od razu ze mnie wylecialo, a daje go sporo nawet.
Super [emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny ja po wizycie serducho bije wszystko wporzadku ale byłam tak Podekscytowana że nic więcej nie pamiętam
Bardzo się cieszę i gratuluję kochana❤❤Dziewczyny ja po wizycie serducho bije wszystko wporzadku ale byłam tak Podekscytowana że nic więcej nie pamiętam