reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
To tylko ja używam tak duzo?[emoji23][emoji23][emoji23]
Heh ja dalam 2.5ml i myslalam zeby doladowac troche ale sie balam ze bedzie poslizg,teraz sie zastanawiam czy cos zostalo w srodku...za dwa dni znow sprobujemy z zelem i jeszcze z raz pozniej .w sumie to sie oplaca bo to chyba na dlugo starczy opakowanie.za tydzien rowny mam rodzicow w domu wiec lepiej zeby sie dobrze zgralo.ooo kurde wlasnie skojarzylam ze nie zrobilam jeszcze testu owu w tym cyklu,i nawet nie wiem czy sue zblizam do owu!

Kupiłam dziś tyle dekoracji świątecznych ze teraz sie zastanawiam po co mi tyle[emoji23]
Ale to wszystkie jest takie piekne[emoji173]

Heh ja dalam 2.5ml i myslalam zeby doladowac troche ale sie balam ze bedzie poslizg,teraz sie zastanawiam czy cos zostalo w srodku...za dwa dni znow sprobujemy z zelem i jeszcze z raz pozniej .w sumie to sie oplaca bo to chyba na dlugo starczy opakowanie.za tydzien rowny mam rodzicow w domu wiec lepiej zeby sie dobrze zgralo.ooo kurde wlasnie skojarzylam ze nie zrobilam jeszcze testu owu w tym cyklu,i nawet nie wiem czy sue zblizam do owu!
A Ci wylecial ten żel? Bo mi sie nie zdarzylo aby od razu ze mnie wylecialo, a daje go sporo nawet.

Martoosia czuje ze ten Nasz wspolny termin okresu bedzie szczesliwy dla którejś z Nas[emoji173]
I ja nawet wiem dla której[emoji179]
Tak, tak dla Ciebie[emoji179]
Trzymam kciuki![emoji7]

Dziewczyny ja po wizycie serducho bije wszystko wporzadku ale byłam tak Podekscytowana że nic więcej nie pamiętam :D

Załączniki

• IMG_20181213_200110.jpg
    IMG_20181213_200110.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry