reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A mi chyba skończyły sie cykle regularne:dry: właśnie dostaje okres o 4 dni za wcześnie a ostatnio tydzien za wczesnie masakra coś mi sie piepszy ostatnio:oo2:

A mi chyba skończyły sie cykle regularne:dry: właśnie dostaje okres o 4 dni za wcześnie a ostatnio tydzien za wczesnie masakra coś mi sie piepszy ostatnio:oo2:
Ja też :/ nie wiem czemu. Ostatnio miałam cykl 26dni gdzie zawsze miałam około 30dni. I dodatkowo te wstrętne plamienia przed @

Dostałam od dentysty antybiotyk czy przez to nie można się starać??

Ja też :/ nie wiem czemu. Ostatnio miałam cykl 26dni gdzie zawsze miałam około 30dni. I dodatkowo te wstrętne plamienia przed @

Dostałam od dentysty antybiotyk czy przez to nie można się starać??
Mysle ze spokojnie możesz sie starać przy antybiotyku[emoji4]
Gdybys była w ciazy to ok trzeba skonsultowac czy Ci wolno ten antybiotyk, ale przy staraniach chyba nie ma takiej potrzeby[emoji4]

Chcesz to Ci pożycze ze dwa aplikatory z żelem [emoji2]
Hehe dzieki,pan z internetu powiedzial ze paczka doszka niby do mnie w zeszlym tygodniu ,a ja nic nie dostalam .kupilam se w akcie desperacji w sklepie, drozej no ale trudno.musze strzykawke znalesc.no wlasbie ile w ta strzyjawke tego wladowac?5ml?ktos ma jakies rozeznanie?

Poki co leżę, jutro rano dzwonie do PZU zeby znalezli mi cos na juz najlepiej jutro bo to dzis juz 3 dzień jak zglosilam potrzebe wizyty. Jesli nie znajda na jutro to jesli dalej bedzie sie bol powtarzac to jutro wieczorem podjedziemy do szpitala.

A dlaczego nie mozesz sama jechać na własna rękę tylko czekasz na decyzje PZU? Bo nie rozumiem....

Hehe dzieki,pan z internetu powiedzial ze paczka doszka niby do mnie w zeszlym tygodniu ,a ja nic nie dostalam .kupilam se w akcie desperacji w sklepie, drozej no ale trudno.musze strzykawke znalesc.no wlasbie ile w ta strzyjawke tego wladowac?5ml?ktos ma jakies rozeznanie?
Ja kupowałam te najmniejsze strzykawki i z reguly bralam ok 8ml. Zalezy czasami nabralo mi sie mniej, czasami wiecej.

Ja dałam 1ml do środka a i tak M. czuł ze było tam mokro.

reklama
Wow azulka 8 ml, martoosia 1 ml,to moze sie wstrzeke w 5 ml?kurde boje sie ze bedzie za mokro wlasnie hmm..
Ja bralam duzo bo akurat nie bralam wiesiolka i sluzu mialam malutko. No i chcialam aby zelu bylo wiecej zeby te nasze marne plemniczki jakos rozruszac. U Nas taka dawka jest ok. Maz nie ma problemu z dojściem.
Wez na poczatek mniej i zobaczysz jak Ci bedzie i jakie odczucia bedzie mial Twoj maz[emoji106]

Do góry