reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A mi chyba skończyły sie cykle regularne:dry: właśnie dostaje okres o 4 dni za wcześnie a ostatnio tydzien za wczesnie masakra coś mi sie piepszy ostatnio:oo2:

A mi chyba skończyły sie cykle regularne:dry: właśnie dostaje okres o 4 dni za wcześnie a ostatnio tydzien za wczesnie masakra coś mi sie piepszy ostatnio:oo2:
Ja też :/ nie wiem czemu. Ostatnio miałam cykl 26dni gdzie zawsze miałam około 30dni. I dodatkowo te wstrętne plamienia przed @

Dostałam od dentysty antybiotyk czy przez to nie można się starać??

Ja też :/ nie wiem czemu. Ostatnio miałam cykl 26dni gdzie zawsze miałam około 30dni. I dodatkowo te wstrętne plamienia przed @

Dostałam od dentysty antybiotyk czy przez to nie można się starać??
Mysle ze spokojnie możesz sie starać przy antybiotyku[emoji4]
Gdybys była w ciazy to ok trzeba skonsultowac czy Ci wolno ten antybiotyk, ale przy staraniach chyba nie ma takiej potrzeby[emoji4]

Chcesz to Ci pożycze ze dwa aplikatory z żelem [emoji2]
Hehe dzieki,pan z internetu powiedzial ze paczka doszka niby do mnie w zeszlym tygodniu ,a ja nic nie dostalam .kupilam se w akcie desperacji w sklepie, drozej no ale trudno.musze strzykawke znalesc.no wlasbie ile w ta strzyjawke tego wladowac?5ml?ktos ma jakies rozeznanie?

Poki co leżę, jutro rano dzwonie do PZU zeby znalezli mi cos na juz najlepiej jutro bo to dzis juz 3 dzień jak zglosilam potrzebe wizyty. Jesli nie znajda na jutro to jesli dalej bedzie sie bol powtarzac to jutro wieczorem podjedziemy do szpitala.

A dlaczego nie mozesz sama jechać na własna rękę tylko czekasz na decyzje PZU? Bo nie rozumiem....

Hehe dzieki,pan z internetu powiedzial ze paczka doszka niby do mnie w zeszlym tygodniu ,a ja nic nie dostalam .kupilam se w akcie desperacji w sklepie, drozej no ale trudno.musze strzykawke znalesc.no wlasbie ile w ta strzyjawke tego wladowac?5ml?ktos ma jakies rozeznanie?
Ja kupowałam te najmniejsze strzykawki i z reguly bralam ok 8ml. Zalezy czasami nabralo mi sie mniej, czasami wiecej.

Ja dałam 1ml do środka a i tak M. czuł ze było tam mokro.

reklama
Wow azulka 8 ml, martoosia 1 ml,to moze sie wstrzeke w 5 ml?kurde boje sie ze bedzie za mokro wlasnie hmm..
Ja bralam duzo bo akurat nie bralam wiesiolka i sluzu mialam malutko. No i chcialam aby zelu bylo wiecej zeby te nasze marne plemniczki jakos rozruszac. U Nas taka dawka jest ok. Maz nie ma problemu z dojściem.
Wez na poczatek mniej i zobaczysz jak Ci bedzie i jakie odczucia bedzie mial Twoj maz[emoji106]

Do góry