reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Moj mlody bedzie chyba ubieral w przyszlym tygodniu [emoji6]

Dziewczyny ja chyba troche panikuje ale cos mnie od wczoraj - niepotrzebnie podnosilam mojego mlodego...- boli brzuch.. wczoraj wzielam nospy i sie polozylam to bylo lepiej, dzis prawie caly dzien odpoczywalam i nic mnie nie bolalo a jak wstalam i poszlam robic obiad to znow sie zaczelo [emoji22] kurcze nie wiem co robic bo nadal czekam na termin do jakiegos lekarza, pzu jeszcze nie dalo mi znać i cholera wie kiedy mnie umowia gdzies...
Jak jutro nie przejdzie to chyba bede musiala jechac na ip zeby to sprawdzili..[emoji22]
Nie przejmuj się
Na pewno nic groźnego :) ale dobrze zrobisz jak jutro podjedziesz żeby sprawdzili :)

reklama

Dziewczyny ja chyba troche panikuje ale cos mnie od wczoraj - niepotrzebnie podnosilam mojego mlodego...- boli brzuch.. wczoraj wzielam nospy i sie polozylam to bylo lepiej, dzis prawie caly dzien odpoczywalam i nic mnie nie bolalo a jak wstalam i poszlam robic obiad to znow sie zaczelo [emoji22] kurcze nie wiem co robic bo nadal czekam na termin do jakiegos lekarza, pzu jeszcze nie dalo mi znać i cholera wie kiedy mnie umowia gdzies...
Jak jutro nie przejdzie to chyba bede musiala jechac na ip zeby to sprawdzili..[emoji22]

A nie możesz jechać dzis?

Ufff w końcu ubralam choinkę. W sensie byla ubrana, ale musialam dołożyć bombek.
W ogóle to dostałam dziś przed wizytą u lekarza kubek od męża[emoji173] chyba chciał mnie odstresować[emoji7]
InShot_20181212_175909372~2.jpeg

Załączniki

• InShot_20181212_175909372~2.jpeg
    InShot_20181212_175909372~2.jpeg
    79,9 KB · Wyświetleń: 394

Ja uważam że w ciąży czasami lepiej dmuchać na zimne także jedz na IP
A czy to nie jest tak że PZU ma 3 dni na umówienie wizyty sprawdź sobie :)

Nie przejmuj się
Na pewno nic groźnego :) ale dobrze zrobisz jak jutro podjedziesz żeby sprawdzili :)
A nie możesz jechać dzis?
Ja uważam że w ciąży czasami lepiej dmuchać na zimne także jedz na IP
A czy to nie jest tak że PZU ma 3 dni na umówienie wizyty sprawdź sobie :)
Poki co leżę, jutro rano dzwonie do PZU zeby znalezli mi cos na juz najlepiej jutro bo to dzis juz 3 dzień jak zglosilam potrzebe wizyty. Jesli nie znajda na jutro to jesli dalej bedzie sie bol powtarzac to jutro wieczorem podjedziemy do szpitala.

Ja juz po wizycie. Niedomykalność jest minimalna, ale mam wypadanie płatka z przodu i z tyłu. Trzeba kontrolowac co roku. W poniedziałek będę miała Holter na 24h i po tym będziemy myśleć o jakis lekach na ten moj puls. No i nie ma przeciwskazan do ciąży[emoji173]
Teraz jestem spokojna[emoji179]
No widzisz kochana:* nie jest zle:)

reklama
Do góry