reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dzięki :D

Nie bolało [emoji14] bo dostałam oczywiście znieczulenie [emoji14] Pewnie gorzej będzie wieczorem :]
Wyrwałam dwie ósemki :) 500zł ....... to boli bardziej
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
Oj ja to faktycznie hehehe to by mnie bardziej tez 500 zl bolało [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]

reklama
reklama
Ja w sobotę ubieram choinkę :D bardzo lubię
Moj mlody bedzie chyba ubieral w przyszlym tygodniu [emoji6]

Dziewczyny ja chyba troche panikuje ale cos mnie od wczoraj - niepotrzebnie podnosilam mojego mlodego...- boli brzuch.. wczoraj wzielam nospy i sie polozylam to bylo lepiej, dzis prawie caly dzien odpoczywalam i nic mnie nie bolalo a jak wstalam i poszlam robic obiad to znow sie zaczelo [emoji22] kurcze nie wiem co robic bo nadal czekam na termin do jakiegos lekarza, pzu jeszcze nie dalo mi znać i cholera wie kiedy mnie umowia gdzies...
Jak jutro nie przejdzie to chyba bede musiala jechac na ip zeby to sprawdzili..[emoji22]

Do góry