reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja mam dentystke od 10 roku zycia ta sama,i robi mi wszystkie dziury (a mialam duzo) bez znieczulenia,kazala zawsze reke podnosic jak juz z bolu nie moglam.. ona tak woli bo wie jak gleboko sie w wierca hehe.Jak mi w uk kiedys robili po ciazy zeba i mi odrazu znieczulenie szykowala to bylam tak zdziwiona ze to taka normalna praktyka,ze znieczulenie i wogole.a dentystka angielska myslala ze zeby w Nigeri leczylam chyba bo bez znieczulenia zawsze;)

Ja juz po wizycie. Niedomykalność jest minimalna, ale mam wypadanie płatka z przodu i z tyłu. Trzeba kontrolowac co roku. W poniedziałek będę miała Holter na 24h i po tym będziemy myśleć o jakis lekach na ten moj puls. No i nie ma przeciwskazan do ciąży[emoji173]
Teraz jestem spokojna[emoji179]

Ja juz po wizycie. Niedomykalność jest minimalna, ale mam wypadanie płatka z przodu i z tyłu. Trzeba kontrolowac co roku. W poniedziałek będę miała Holter na 24h i po tym będziemy myśleć o jakis lekach na ten moj puls. No i nie ma przeciwskazan do ciąży[emoji173]
No i mówiłam, ze nie będzie przeciwwskazań [emoji173][emoji173]

No kurcze uwierzcie mi ze urodzilam dwóch synów naturalnie bez znieczulenia i czułam się lepiej niż przy plombowaniu zęba. Zawsze się śmieje ze jak idę do dentysty na zamiast Dzień dobry mowie znieczulenie proszę najlepiej podwójne :-) :)
Ja tez rodzilam sn i dla mnie tak samo bol i ogólnie to jak sie czulam po bylo 10000razy lepsze niz plombowanie czy cokolwiek innego u dentysty [emoji14]
Ja to najchętniej poprosiłabym o uśpienie na ten czas siedzenia na fotelu [emoji23]
I ja ! [emoji23]
No widzisz czyli jest dobrze [emoji8][emoji8]

reklama
Cieszę się, mówiłam ze będzie odwrotnie niż we śnie

Do góry