reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Snilo mi sie dzisiaj ze wygralam pieniadze,musze kupic jakas zdrapke czy zagrac w lotka,bo w sumie nic w zyciu nie wygralam.moj maz ma dosc duzo szczescia,kiedys wygral przez internet okolo 10tys (2 tys funtow).wygralyscie cos kiedys?podobno raz w zyciu cos sie uda wygrac.:)
Niestety nic [emoji38]

reklama
Cześć.

U nas śnieg spadł, ciekawe czy do świąt wytrzyma.

U mnie 15 dc, teoretycznie owulacja powinna wyjsc w przyszły wtorek, ale śluz zupełnie się nie zmienia na płodny. No nie wiem... tak liczę na tą owulacje w przyszlym tygodniu i okres na poczatku stycznia. Moglabym od samego początku roku ruszyc z badaniami, a tak to się wszystko odwlecze[emoji17].

Bez sensu z tym wszystkim.

Oby tak było [emoji16]
A ilu dniowe masz cykle?
U mnie @ na 01.01 wypada [emoji6]
Zawsze miałam 28 dniowe ostatni był strasznie dziwny aż 38 dni... Byłam nawet u gina żeby zobaczyć czy wszystko ok. On mi mówi ze owulacja w 36 dc dwa pęknięte jajeczka jedno z prawej drugie z lewej dwa dni później okropne krwawienie z małymi skrzepami ale jeden był dość duży jak kciuk trochę się martwię przez to... :sad:

Kurde za 6 dni mam niby owulacje,a wciaz nie mam mojego zelu convince plus;( jestem zla ze nie kupilam w sklepie,juz napislaam do kolesia ze czekam tydzien juz:(

reklama
Do góry