reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja tam miałam cesarkę, ale nikomu nie życzę. Co z tego że nie boli w czasie porodu jak się czlowiek potem męczy.

Co do dentystów. W dziecinstwie tez chodzilam do takiej dentystki, ktora nie uznawała znieczulenia. Tak sie zrazilam, ze pozniej mialam dlugo traumę. Teraz chodze normalnie. Jak jest maly ubytek to znieczulenia nie biorę, a jak jakas wieksza sprawa, to nawet się nie oglądam na nikogo tylko kaze dac znieczulenie.

Ostatnio dentystka robila mi odbudowe zeba bo mi sie zlamal i sama od siebie dala znieczulenie bo stwierdzila ze musi mieć pewność, że się nie poruszę.

reklama
Ja to najchętniej poprosiłabym o uśpienie na ten czas siedzenia na fotelu [emoji23]
[emoji23][emoji23]
Ja juz po wizycie. Niedomykalność jest minimalna, ale mam wypadanie płatka z przodu i z tyłu. Trzeba kontrolowac co roku. W poniedziałek będę miała Holter na 24h i po tym będziemy myśleć o jakis lekach na ten moj puls. No i nie ma przeciwskazan do ciąży[emoji173]
Teraz jestem spokojna[emoji179]
Super wieści [emoji173][emoji173] Teraz już będzie tylko lepiej

Jutro wizyta a dzisiaj taka zakretka w tymbarku 8-)❤️;)

Załączniki

• IMG_20181212_104908.jpg
    IMG_20181212_104908.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry