reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ale fajnie widać różnice ;) moja przyjaciółka też robiła zdjęcia brzuszka i mi wysyłała jak rośnie [emoji7]
Ja w pierwszej ciazy zdjecia robilam codziennie [emoji85] chcialam miec pamiątkę ale jak mi padl telefon to stracilam wszystko niestety...
Teraz jestem madrzejsza [emoji14] bede wrzucac wszystko na kompa i jeszcze jedna karte pamieci na wszelki wypadek żeby nie stracic [emoji14]

reklama
Tak u nas Aniołek, a Ty skąd pochodzisz jeśli można wiedzieć? :)
Plamienie prawdopodobnie od niskiego progesteronu bo jak namoje oko to miałam niski. Chociaż lekarz stwierdził, że poziom proga we krwi nie zawsze pokrywa się z ilością w macicy produkowaną przez ciałko żółte więc nie powinno się tym sugerować. Trochę mnie to zdziwiło no ale niech mu będzie. No i biorę progesteron dopochwowo więc działa tam gdzie powinien :)
@Grenadia, ja z Wrocka a rodzina przybyła do Wroc ze Lwowa. Tradycje świąteczne właśnie stamtąd, babcia nam je wpoila.
Ja dziś na Grinchu płakałam [emoji23][emoji23][emoji23] takie wzruszenie. Na bajce Coco też ryczałam [emoji23] więc to chyba tak my babeczki już mamy.
Haha, no taking nasz urok. Chociaż ja tak do 25 roku życia prawie w ogóle nie płakałam, musiało się coś naprawdę wydarzyć dużego. Teraz mi się tak porobilo, że co chwila się wzrusze[emoji6]
Lubie robic takie porownania co jakis czas i w edytor wrzucam zdjecia z roznych tygodni [emoji6]
Z pierwszej ciazy nie mam zadnych zdjec bo stracilam razem ze starym telefonem wiec teraz robie na zapas zeby miec pamiatke [emoji6] Zobacz załącznik 923534
Super brzuchol, chociaż ja widzę że i w 7tc już duży był! Ktoś tam się nieźle rozpycha[emoji1] [emoji1]

Ja w pierwszej ciazy zdjecia robilam codziennie [emoji85] chcialam miec pamiątkę ale jak mi padl telefon to stracilam wszystko niestety...
Teraz jestem madrzejsza [emoji14] bede wrzucac wszystko na kompa i jeszcze jedna karte pamieci na wszelki wypadek żeby nie stracic [emoji14]
Też będę teraz robila fotki bo 20 lat temu telefon miałam tylko stacjonarny :D:D:D:D

@Grenadia, ja z Wrocka a rodzina przybyła do Wroc ze Lwowa. Tradycje świąteczne właśnie stamtąd, babcia nam je wpoila.
Haha, no taking nasz urok. Chociaż ja tak do 25 roku życia prawie w ogóle nie płakałam, musiało się coś naprawdę wydarzyć dużego. Teraz mi się tak porobilo, że co chwila się wzrusze[emoji6] Super brzuchol, chociaż ja widzę że i w 7tc już duży był! Ktoś tam się nieźle rozpycha[emoji1] [emoji1]
No rozpycha sie [emoji14] teraz juz pewnie jakies 8cm czlowieka [emoji14]

A co do 7tc to w sumie taki miałam juz przed ciążą, nie byl jeszcze powiekszony z normalnych rozmiarow [emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Też będę teraz robila fotki bo 20 lat temu telefon miałam tylko stacjonarny :D:D:D:D
Rob rob ! [emoji6] koniecznie [emoji6] no i oczywiscie pokazuj nam [emoji14]

Lubie robic takie porownania co jakis czas i w edytor wrzucam zdjecia z roznych tygodni [emoji6]
Z pierwszej ciazy nie mam zadnych zdjec bo stracilam razem ze starym telefonem wiec teraz robie na zapas zeby miec pamiatke [emoji6] Zobacz załącznik 923534
Też tak robiłam [emoji16] A później pousuwalam, wywolalam tylko jedno zdjęcie 3 dni przed porodem :) do rodzinnego albumu [emoji16]

A co do 7tc to w sumie taki miałam juz przed ciążą, nie byl jeszcze powiekszony z normalnych rozmiarow [emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]Rob rob ! [emoji6] koniecznie [emoji6] no i oczywiscie pokazuj nam [emoji14]
No to tak jak u mnie , szybko zaczęło widać ciążę bo brzuch to ja zawsze miałam [emoji16] nawet teraz mam [emoji23] hahaha

A co do 7tc to w sumie taki miałam juz przed ciążą, nie byl jeszcze powiekszony z normalnych rozmiarow [emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]Rob rob ! [emoji6] koniecznie [emoji6] no i oczywiscie pokazuj nam [emoji14]
Haha, wybacz! U mnie dziś też brzuch ciążowy mimo że ciąży brak[emoji12]

reklama
Haha, wybacz! U mnie dziś też brzuch ciążowy mimo że ciąży brak[emoji12]
Spoko [emoji14] ja przed ciaza po jedzeniu tez zawsze mialam brzuch jak w 4-5msc - ciaza spozywcza [emoji23]

Teraz tz sie śmieje ze brzuch mi rosnie bo sie pewnie najadlam w McDonald [emoji23] patrze na niego i mowie nooo to widocznie jadles tam ze mna [emoji23][emoji23]

Do góry