reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ale fajnie widać różnice ;) moja przyjaciółka też robiła zdjęcia brzuszka i mi wysyłała jak rośnie [emoji7]
Ja w pierwszej ciazy zdjecia robilam codziennie [emoji85] chcialam miec pamiątkę ale jak mi padl telefon to stracilam wszystko niestety...
Teraz jestem madrzejsza [emoji14] bede wrzucac wszystko na kompa i jeszcze jedna karte pamieci na wszelki wypadek żeby nie stracic [emoji14]

reklama
Tak u nas Aniołek, a Ty skąd pochodzisz jeśli można wiedzieć? :)
Plamienie prawdopodobnie od niskiego progesteronu bo jak namoje oko to miałam niski. Chociaż lekarz stwierdził, że poziom proga we krwi nie zawsze pokrywa się z ilością w macicy produkowaną przez ciałko żółte więc nie powinno się tym sugerować. Trochę mnie to zdziwiło no ale niech mu będzie. No i biorę progesteron dopochwowo więc działa tam gdzie powinien :)
@Grenadia, ja z Wrocka a rodzina przybyła do Wroc ze Lwowa. Tradycje świąteczne właśnie stamtąd, babcia nam je wpoila.
Ja dziś na Grinchu płakałam [emoji23][emoji23][emoji23] takie wzruszenie. Na bajce Coco też ryczałam [emoji23] więc to chyba tak my babeczki już mamy.
Haha, no taking nasz urok. Chociaż ja tak do 25 roku życia prawie w ogóle nie płakałam, musiało się coś naprawdę wydarzyć dużego. Teraz mi się tak porobilo, że co chwila się wzrusze[emoji6]
Lubie robic takie porownania co jakis czas i w edytor wrzucam zdjecia z roznych tygodni [emoji6]
Z pierwszej ciazy nie mam zadnych zdjec bo stracilam razem ze starym telefonem wiec teraz robie na zapas zeby miec pamiatke [emoji6] Zobacz załącznik 923534
Super brzuchol, chociaż ja widzę że i w 7tc już duży był! Ktoś tam się nieźle rozpycha[emoji1] [emoji1]

Ja w pierwszej ciazy zdjecia robilam codziennie [emoji85] chcialam miec pamiątkę ale jak mi padl telefon to stracilam wszystko niestety...
Teraz jestem madrzejsza [emoji14] bede wrzucac wszystko na kompa i jeszcze jedna karte pamieci na wszelki wypadek żeby nie stracic [emoji14]
Też będę teraz robila fotki bo 20 lat temu telefon miałam tylko stacjonarny :D:D:D:D

@Grenadia, ja z Wrocka a rodzina przybyła do Wroc ze Lwowa. Tradycje świąteczne właśnie stamtąd, babcia nam je wpoila.
Haha, no taking nasz urok. Chociaż ja tak do 25 roku życia prawie w ogóle nie płakałam, musiało się coś naprawdę wydarzyć dużego. Teraz mi się tak porobilo, że co chwila się wzrusze[emoji6] Super brzuchol, chociaż ja widzę że i w 7tc już duży był! Ktoś tam się nieźle rozpycha[emoji1] [emoji1]
No rozpycha sie [emoji14] teraz juz pewnie jakies 8cm czlowieka [emoji14]

A co do 7tc to w sumie taki miałam juz przed ciążą, nie byl jeszcze powiekszony z normalnych rozmiarow [emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Też będę teraz robila fotki bo 20 lat temu telefon miałam tylko stacjonarny :D:D:D:D
Rob rob ! [emoji6] koniecznie [emoji6] no i oczywiscie pokazuj nam [emoji14]

Lubie robic takie porownania co jakis czas i w edytor wrzucam zdjecia z roznych tygodni [emoji6]
Z pierwszej ciazy nie mam zadnych zdjec bo stracilam razem ze starym telefonem wiec teraz robie na zapas zeby miec pamiatke [emoji6] Zobacz załącznik 923534
Też tak robiłam [emoji16] A później pousuwalam, wywolalam tylko jedno zdjęcie 3 dni przed porodem :) do rodzinnego albumu [emoji16]

A co do 7tc to w sumie taki miałam juz przed ciążą, nie byl jeszcze powiekszony z normalnych rozmiarow [emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]Rob rob ! [emoji6] koniecznie [emoji6] no i oczywiscie pokazuj nam [emoji14]
No to tak jak u mnie , szybko zaczęło widać ciążę bo brzuch to ja zawsze miałam [emoji16] nawet teraz mam [emoji23] hahaha

A co do 7tc to w sumie taki miałam juz przed ciążą, nie byl jeszcze powiekszony z normalnych rozmiarow [emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]Rob rob ! [emoji6] koniecznie [emoji6] no i oczywiscie pokazuj nam [emoji14]
Haha, wybacz! U mnie dziś też brzuch ciążowy mimo że ciąży brak[emoji12]

reklama
Haha, wybacz! U mnie dziś też brzuch ciążowy mimo że ciąży brak[emoji12]
Spoko [emoji14] ja przed ciaza po jedzeniu tez zawsze mialam brzuch jak w 4-5msc - ciaza spozywcza [emoji23]

Teraz tz sie śmieje ze brzuch mi rosnie bo sie pewnie najadlam w McDonald [emoji23] patrze na niego i mowie nooo to widocznie jadles tam ze mna [emoji23][emoji23]

Do góry