reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Pokaz brzuszek[emoji179]
Lubie robic takie porownania co jakis czas i w edytor wrzucam zdjecia z roznych tygodni [emoji6]
Z pierwszej ciazy nie mam zadnych zdjec bo stracilam razem ze starym telefonem wiec teraz robie na zapas zeby miec pamiatke [emoji6]
IMG_2018-12-09_17-55-30.jpeg

Załączniki

• IMG_2018-12-09_17-55-30.jpeg
    IMG_2018-12-09_17-55-30.jpeg
    73,9 KB · Wyświetleń: 414
reklama
Mowie wam, jak tak dalej pojdzie to w czerwcu bede sie toczyc na porodowke [emoji85] z mlodym taki brzuch jak teraz w 15tc mialam grubo po nowym roku czyli po 20tc [emoji85]

Piekny brzuszek[emoji179]
[emoji8][emoji8]
Super brzucholek [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
[emoji8][emoji8]

Dziekuje dziewczyny [emoji8][emoji8] niby najpierw przytylam 3kg, potem schudlam w 3tygodnie - dzieki diecie cukrzycowej...- 1,5kg wiec jak narazie mam 1,5kg na plusie a czujee sie jakby to bylo duzo wiecej skoro juz taki brzuch mam [emoji85]

Dziewczyny o czym swiadczy wysoki puls??
Bo czasami nie robie nic, leżę, siedzę i zaczyna mi mocno bić serce. Mierze ciśnienie i praktycznie za kazdym razem mam za wysoki puls[emoji17] teraz nawet ponad 100...moze ja jakies proszki powinnam brac?
W środę mam kardiologa to mu powiem o tym. Zobacz załącznik 923532
Faktycznie wysoki... To tak nagle czegoś takiego dostajesz?

Oj to bardzo wysokie ciśnienie! Może niech mama to skonsultuje jeszcze z innym lekarzem. Moi rodzice też mają skoki ciśnienia ale nie aż tak wysokie. Trzymam kciuki za mamę!
Jej lekarz wlasnie szuka przyczyny ale musza najpierw nerki leczyc,pokolei szukac...ehh nawet nie moge byc przy niej teraz

Lubie robic takie porownania co jakis czas i w edytor wrzucam zdjecia z roznych tygodni [emoji6]
Z pierwszej ciazy nie mam zadnych zdjec bo stracilam razem ze starym telefonem wiec teraz robie na zapas zeby miec pamiatke [emoji6] Zobacz załącznik 923534
Ale fajnie widać różnice ;) moja przyjaciółka też robiła zdjęcia brzuszka i mi wysyłała jak rośnie [emoji7]

Nie wszyscy mają mdłości w ciąży :) ja z corka ani razu się źle nie czułam, funkcjonowałam normalnie, a moja koleżanka codziennie rano wymioty i lodówki otworzyć nie mogła bo zaraz ja mdlilo. Co organizm to inaczej reaguje. I życzę Wam kochane takiej właśnie bezobjawowej :D
U mnie pierwsza ciaza - mdłości wymioty i wszystko... tragedia... oczywiście córka. Druga ciąża bez żadnych objawów- no może raz zgage miałam... też córka.

Każda ciąża inna ;)

reklama
Mowie wam, jak tak dalej pojdzie to w czerwcu bede sie toczyc na porodowke [emoji85] z mlodym taki brzuch jak teraz w 15tc mialam grubo po nowym roku czyli po 20tc [emoji85]
Przy drugim podobno szybciej widać brzuszek, moja koleżanka 26 listopada urodziła i też jej bardzo szybko wyszedł a jak byłam u niej z 2tyg przed porodem i mi drzwi otwierala to najpierw widziałam brzuch a później ją za drzwiami [emoji16]

Do góry