reklama
Jola90
Fanka BB :)
Dziewczyny przepraszam ze od wczoraj tylko obserwuje ale zalamalam sie... Jak pisałam wczoraj dostałam brązowego plemienia które trwało chwile, 15 minut później zaczęła lecieć mi spora ilość krwi dosłownie brunatnej. Po godz jakby mała tkanka wielkości polowy małego paznokcia. Krwi nawet jak na miesiaczke dużo choć dziwne żeby @ wystąpiła dwa dni po owu. Dziś rano na podpasce miesista tkanka wielkości kciuka nawet trochę zbita... Krew już czerwiensza brzuch nadal boli leci trochę mniej niż wczoraj... Ja już jestem glupia, nie wiem o co w tym wszystkim chodzi...
Bunia1992
Ja wychodzę na miasto z koleżankami takie oderwanie od domu ;PHaha to ja na spokojnie z herbatką i książka w łóżku [emoji16] domówki macie czy jakieś grubsze balety? [emoji1]
MasterKa
Udanych baletów [emoji16][emoji2956]Ja wychodzę na miasto z koleżankami takie oderwanie od domu ;P
Loli05
Ja z ludzmi z pracy na swiateczne party ideHaha to ja na spokojnie z herbatką i książka w łóżku [emoji16] domówki macie czy jakieś grubsze balety? [emoji1]
MasterKa
Fajnie [emoji16][emoji2956] udanej zabawy [emoji1]Ja z ludzmi z pracy na swiateczne party ide
Loli05
Dziekuje,zobaczymy jak bedzieFajnie [emoji16][emoji2956] udanej zabawy [emoji1]
Lovi23
Pewnie problemy hormonalne [emoji848]Dziewczyny przepraszam ze od wczoraj tylko obserwuje ale zalamalam sie... Jak pisałam wczoraj dostałam brązowego plemienia które trwało chwile, 15 minut później zaczęła lecieć mi spora ilość krwi dosłownie brunatnej. Po godz jakby mała tkanka wielkości polowy małego paznokcia. Krwi nawet jak na miesiaczke dużo choć dziwne żeby @ wystąpiła dwa dni po owu. Dziś rano na podpasce miesista tkanka wielkości kciuka nawet trochę zbita... Krew już czerwiensza brzuch nadal boli leci trochę mniej niż wczoraj... Ja już jestem glupia, nie wiem o co w tym wszystkim chodzi...
reklama