reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Allle wam fajnie na tych imprezach! Ja dopiero wróciłam z pracy i odpoczywam [emoji14] Mężu kupił piwko na wieczór :) @ już się kończy uf

reklama
Cześć kochane moje u mnie dalej @ nie ma jutro jutro jej termin , ogólnie dzisiaj takie chwilowe szczypanie czułam poniżej pępka na środku brzucha dziwne uczucie takie , cycuchy bolą po bokach od wewnętrznej strony i pełniejsze się zrobiły , jutro rano testa zrobię [emoji16] na nastawiam się na ciążę ale wolę wiedzieć czy mam szczególnie na siebie uważać [emoji6]

Ale Wam fajnie z tymi imprezami :) ja już w łóżku, sama bo mąż weekend w szkole - jeszcze się edukuje :p dziś mam takiego doła że szkoda gadać. Koleżanka jedna w ciąży, druga tak samo, a ja z @ i bez dziecka :( ale nie będę smecic.. Bawcie się dobrze :*

Cześć kochane moje u mnie dalej @ nie ma jutro jutro jej termin , ogólnie dzisiaj takie chwilowe szczypanie czułam poniżej pępka na środku brzucha dziwne uczucie takie , cycuchy bolą po bokach od wewnętrznej strony i pełniejsze się zrobiły , jutro rano testa zrobię [emoji16] na nastawiam się na ciążę ale wolę wiedzieć czy mam szczególnie na siebie uważać [emoji6]
Trzymam mocno kciuki!!!!

Ale Wam fajnie z tymi imprezami :) ja już w łóżku, sama bo mąż weekend w szkole - jeszcze się edukuje [emoji14] dziś mam takiego doła że szkoda gadać. Koleżanka jedna w ciąży, druga tak samo, a ja z @ i bez dziecka :( ale nie będę smecic.. Bawcie się dobrze :*
Dlatego jest forum :) można się wyżalić [emoji6] ja też z @ więc nie jesteś sama :* głowa do góry!

Kciuuuukiii!!! Dawaj mi szybko znać czy te cycki rzeczywiście coś znaczą, bo ja ciągle się macam i bolą i po zewnetrznej od pach i po wewnetrznej.
Tak apropo, bolace cycki to progesteron? Bo chyba nie prolaktyna którą tak pięknie zbilam do 10?

Dlatego jest forum :) można się wyżalić [emoji6] ja też z @ więc nie jesteś sama :* głowa do góry!
Ja już tak chce żeby ten grudzień zleciał, najgorszy dla mnie miesiąc!!

Kciuuuukiii!!! Dawaj mi szybko znać czy te cycki rzeczywiście coś znaczą, bo ja ciągle się macam i bolą i po zewnetrznej od pach i po wewnetrznej.
Tak apropo, bolace cycki to progesteron? Bo chyba nie prolaktyna którą tak pięknie zbilam do 10?
Jak nigdy cycki nie bolały, a teraz je czujesz to może być znak!

Hm no mnie przy podwyższonej prolaktynie cycki bolaly [emoji39]
Teraz nie bolą to chyba w normie wszystko [emoji23]

Dzień dobry!

Jestem a 11 DC z mieszanymi uczuciami... Powątpiewam że się uda ale chyba zacznę próbować

Wczoraj skończyłam brać dowcipną nystatynę. Myślicie że już mogę próbować się starać?

W ogóle w przyszły poniedziałek mam usunięcia znamienia, ale gin powiedział że około owulacji mogę wycinać

reklama
Hej kochane ja testu dziś nie zrobiłam zaspana wstałam i jak się ocknęłam żeby siusiu złapać do pojemniczka to już było po wszystkim [emoji50], ale co się odwlecze to nie uciecze zrobię jutro [emoji6]

Do góry