reklama
Cześć kochane moje u mnie dalej @ nie ma jutro jutro jej termin , ogólnie dzisiaj takie chwilowe szczypanie czułam poniżej pępka na środku brzucha dziwne uczucie takie , cycuchy bolą po bokach od wewnętrznej strony i pełniejsze się zrobiły , jutro rano testa zrobię [emoji16] na nastawiam się na ciążę ale wolę wiedzieć czy mam szczególnie na siebie uważać [emoji6]
Gannka
Fanka BB :)
Ale Wam fajnie z tymi imprezami ja już w łóżku, sama bo mąż weekend w szkole - jeszcze się edukuje dziś mam takiego doła że szkoda gadać. Koleżanka jedna w ciąży, druga tak samo, a ja z @ i bez dziecka ale nie będę smecic.. Bawcie się dobrze :*
Trzymam mocno kciuki!!!!Cześć kochane moje u mnie dalej @ nie ma jutro jutro jej termin , ogólnie dzisiaj takie chwilowe szczypanie czułam poniżej pępka na środku brzucha dziwne uczucie takie , cycuchy bolą po bokach od wewnętrznej strony i pełniejsze się zrobiły , jutro rano testa zrobię [emoji16] na nastawiam się na ciążę ale wolę wiedzieć czy mam szczególnie na siebie uważać [emoji6]
Dlatego jest forum można się wyżalić [emoji6] ja też z @ więc nie jesteś sama :* głowa do góry!Ale Wam fajnie z tymi imprezami ja już w łóżku, sama bo mąż weekend w szkole - jeszcze się edukuje [emoji14] dziś mam takiego doła że szkoda gadać. Koleżanka jedna w ciąży, druga tak samo, a ja z @ i bez dziecka ale nie będę smecic.. Bawcie się dobrze :*
Maga_ch
Kciuuuukiii!!! Dawaj mi szybko znać czy te cycki rzeczywiście coś znaczą, bo ja ciągle się macam i bolą i po zewnetrznej od pach i po wewnetrznej.Cześć kochane moje u mnie dalej @ nie ma jutro jutro jej termin , ogólnie dzisiaj takie chwilowe szczypanie czułam poniżej pępka na środku brzucha dziwne uczucie takie , cycuchy bolą po bokach od wewnętrznej strony i pełniejsze się zrobiły , jutro rano testa zrobię [emoji16] na nastawiam się na ciążę ale wolę wiedzieć czy mam szczególnie na siebie uważać [emoji6]
Tak apropo, bolace cycki to progesteron? Bo chyba nie prolaktyna którą tak pięknie zbilam do 10?
Gannka
Ja już tak chce żeby ten grudzień zleciał, najgorszy dla mnie miesiąc!!Dlatego jest forum można się wyżalić [emoji6] ja też z @ więc nie jesteś sama :* głowa do góry!
Jak nigdy cycki nie bolały, a teraz je czujesz to może być znak!Kciuuuukiii!!! Dawaj mi szybko znać czy te cycki rzeczywiście coś znaczą, bo ja ciągle się macam i bolą i po zewnetrznej od pach i po wewnetrznej.
Tak apropo, bolace cycki to progesteron? Bo chyba nie prolaktyna którą tak pięknie zbilam do 10?
Lovi23
Hm no mnie przy podwyższonej prolaktynie cycki bolaly [emoji39]Kciuuuukiii!!! Dawaj mi szybko znać czy te cycki rzeczywiście coś znaczą, bo ja ciągle się macam i bolą i po zewnetrznej od pach i po wewnetrznej.
Teraz nie bolą to chyba w normie wszystko [emoji23]
makota89
Dzień dobry!
Jestem a 11 DC z mieszanymi uczuciami... Powątpiewam że się uda ale chyba zacznę próbować
Wczoraj skończyłam brać dowcipną nystatynę. Myślicie że już mogę próbować się starać?
W ogóle w przyszły poniedziałek mam usunięcia znamienia, ale gin powiedział że około owulacji mogę wycinać
Jestem a 11 DC z mieszanymi uczuciami... Powątpiewam że się uda ale chyba zacznę próbować
Wczoraj skończyłam brać dowcipną nystatynę. Myślicie że już mogę próbować się starać?
W ogóle w przyszły poniedziałek mam usunięcia znamienia, ale gin powiedział że około owulacji mogę wycinać
reklama