reklama
MasterKa
Fanka BB :)
Ja tez jeszcze bez @ takze zobaczymy jak to się potoczy [emoji16]Jak zwykle zbiorowo skladamy się w piękna ciążę, szkoda że kresek na testach nie można zsumowac[emoji23]
Tak apropo testuje pon-wt jakby któraś chciała dołączyć[emoji3]
Pewnie niech gadają To piękna nowina niech ją roznosząU mnie już weekend w pracy plotka rozniosła się w mgnieniu oka tam jeszcze nie zdążysz piernąć a już wiedzą co jadłeś ale.co mi tak niech sobie gadają
Zaczęłam smażyć rybkę na obiad ale ten zapach chyba nie skończę
Bunia1992
Mnie wczoraj i przedwczoraj pobolewalo podbrzusze i czułam że mnie kłuje lewy jajnik gdzie w życiu mnie nic nie kłuje ale dzisiaj dopiero 10dc więc niby dlaczego jak już coś czuję to tak wcześnie .... Mój organizm jest nienormalny..A mnie dzis pobolewa podbrzusze tak jak przed @[emoji19] do tego jajniki na zmiane[emoji19]
Czyżby kumulacja objawow ciazowych?[emoji13]
Może owulacja się zaczyna szybciej?Mnie wczoraj i przedwczoraj pobolewalo podbrzusze i czułam że mnie kłuje lewy jajnik gdzie w życiu mnie nic nie kłuje ale dzisiaj dopiero 10dc więc niby dlaczego jak już coś czuję to tak wcześnie .... Mój organizm jest nienormalny..
Kiedy testujesz?Ja tez jeszcze bez @ takze zobaczymy jak to się potoczy [emoji16]
Bunia1992
Na razie nie czuje jej przeważnie wtedy mam większa chcice a wczoraj mój mąż musiał za mną latać można powiedzieć. Że mnie wykorzystał ;PMoże owulacja się zaczyna szybciej?
haha ale się dałaśNa razie nie czuje jej przeważnie wtedy mam większa chcice a wczoraj mój mąż musiał za mną latać można powiedzieć. Że mnie wykorzystał ;P
reklama
1
185097
Gość
Czy krótka, ołówkowa, czarna skórzana spodniczka bedzie dobrze wyglądać z grubym, jasnym swetrem i długimi czanymi kozakami? [emoji23][emoji4]