ja nie mialam kompletnie żadnych objawów, jak zwykle, jedyne co mi dało nadzieję to ból piersi z boku,od pachy tuz przed spodziewaną miesiączka,dosłownie kilka dni wcześniej i wiem, że mialam jak zwykle sucho przed okresem i bylam zla ze znowu lipaFajnie by było, zaraz po staraniach mieć choćby jakieś objawy. U mnie wczoraj zalew śluzowy. Dziś jeszcze przezroczysty, ale już niewiele. Ewidentna końcówka. Dziś w takim razie 1dpo [emoji1316]
reklama
Fizzymensa
Fanka BB :)
A ja dzisiaj test zrobiłam i biało.... tylko test zmarnowałam ech :<
Maga_ch
Ahh nakrecam się, własne tak mnie bolą od wczoraj![emoji51] [emoji51]ja nie mialam kompletnie żadnych objawów, jak zwykle, jedyne co mi dało nadzieję to ból piersi z boku,od pachy tuz przed spodziewaną miesiączka,dosłownie kilka dni wcześniej i wiem, że mialam jak zwykle sucho przed okresem i bylam zla ze znowu lipa
przykro ;(A ja dzisiaj test zrobiłam i biało.... tylko test zmarnowałam ech :<
Loli05
OhhA ja dzisiaj test zrobiłam i biało.... tylko test zmarnowałam ech :<
no to kochana trzymam naprawde mocne kciuki:*Ahh nakrecam się, własne tak mnie bolą od wczoraj![emoji51] [emoji51]
1
185097
Gość
A mnie dzis pobolewa podbrzusze tak jak przed @[emoji19] do tego jajniki na zmiane[emoji19]
Czyżby kumulacja objawow ciazowych?[emoji13]
uuuu....:*A ja dzisiaj test zrobiłam i biało.... tylko test zmarnowałam ech :<
Maga_ch
Jak zwykle zbiorowo skladamy się w piękna ciążę, szkoda że kresek na testach nie można zsumowac[emoji23]A mnie dzis pobolewa podbrzusze tak jak przed @[emoji19]
Tak apropo testuje pon-wt jakby któraś chciała dołączyć[emoji3]
reklama
1
185097
Gość
Ony grudzien byl dla Ciebie szczesliwy w testowaniu[emoji173][emoji179]Jak zwykle zbiorowo skladamy się w piękna ciążę, szkoda że kresek na testach nie można zsumowac[emoji23]
Tak apropo testuje pon-wt jakby któraś chciała dołączyć[emoji3]