1
185097
Gość
Mój mąż dzis ogladal jakieś losowanie do euro 2020 i mowil ze przez pol godziny telewizor jest Jego i zeby mu nie przeszkadzać[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie tam ciesze ze moj nie oglada ani skokow ani innych sportów bo wtedy ja moge sama sobie oglądać [emoji14] Zebys wiedziała [emoji14]
Musze sie Was poradzic. Jakis czas temu wstawiłam zdjecie tatuazu mojego mlodszego brata. Mial tam jakis cytat o miłości. Juz wtedy wiedzialam ze cos jest na rzeczy, ze ma chyba jakaś panne. Bo on zawsze uwazal takie rzeczy jako pedalskie. A teraz niespodzianka, sam sobie taki "pedalski" tatuaż sprawil...przejrzalam Jego profil na fb, no i widziałam ze lajkuje jedną i tą samą dziewczynę. Ustawiają razem sobie na fb jakies milosne cytaty, oznaczaja sie wzajemnie itp. No i ok 2 tygodni temu ta Jego panienka od lajkow zaprosiła mnie do znajomych i mi napisała na fb czy mogę jej pomóc wybrać dla mojego brata prezent na Mikołaja, bo Go dłużej znam, wiem co lubi bla bla bla. No ok. Pomogłam. Kilka dni temu ta laska dodala zdjęcie z dzieckiem...z jej dzieckiem. Dopiero wtedy weszlam na jej profil i dokladnie go przejrzałam. I doznałam szoku. Ona ma 4 letniego synka, ale to nie było szokiem. Ona ma też męża! Sama nie ma na fb ustawionego statusu, ale jak weszłam na profil jej męża to zobaczyłam ze On ma taki status z Nią! Ze są małżeństwem! Od 4 lat! Ma z Nią zdjęcia z sierpnia tego roku z ich 4 rocznicy ślubu! No w szoku byłam! Napisałam mojemu bratu o co chodzi. Zapytalam się czy ta Jego dziewczyna ma dziecko i męża. To nic mi nie odpisał. Później dzwonilam, nie odebrał. On nie mieszka z Nami. W maju sie wyprowadzil nad morze. Wiec nie mam jak z Nim realnie pogadać. Boje się żeby się w coś nie wpakował![emoji33] i nie wiem co z tym zrobić...myślę aby napisać do tej dziewczyny jak to jest miedzy Nimi?? Ale nie wiem czy to dobry pomysł? Mój brat dla mnie to jeszcze taki chodzący dzieciak pomimo ze ma 23 lata.
No nie wiem co z tym zrobić[emoji19]
Dziś plamienie jest jeszcze intensywniejsze wiec pewnie jutro będzie 1dc
W tym miesiącu badam jeszcze raz tsh i w końcu antyTG. Myślę co jeszcze zbadać i do dzieła [emoji4][emoji4][emoji4]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Mój to ani skoków ani piłki nożnej jedynie lubi o wędkarstwie oglądać programy taki sportowiec
W tym roku byliśmy motocyklem w Bieszczadach i nasza piłkarska kadra miała zgrupowanie w Arłamowie no to znał tylko Lewandowskiego ale chyba tylko z reklamy szamponu
Kurde no słaba historia.... Po reakcji brata wnioskuje, ze on wiedział i wszystkim, tylko nie spodziewał się, że to dojdzie do innych....Musze sie Was poradzic. Jakis czas temu wstawiłam zdjecie tatuazu mojego mlodszego brata. Mial tam jakis cytat o miłości. Juz wtedy wiedzialam ze cos jest na rzeczy, ze ma chyba jakaś panne. Bo on zawsze uwazal takie rzeczy jako pedalskie. A teraz niespodzianka, sam sobie taki "pedalski" tatuaż sprawil...przejrzalam Jego profil na fb, no i widziałam ze lajkuje jedną i tą samą dziewczynę. Ustawiają razem sobie na fb jakies milosne cytaty, oznaczaja sie wzajemnie itp. No i ok 2 tygodni temu ta Jego panienka od lajkow zaprosiła mnie do znajomych i mi napisała na fb czy mogę jej pomóc wybrać dla mojego brata prezent na Mikołaja, bo Go dłużej znam, wiem co lubi bla bla bla. No ok. Pomogłam. Kilka dni temu ta laska dodala zdjęcie z dzieckiem...z jej dzieckiem. Dopiero wtedy weszlam na jej profil i dokladnie go przejrzałam. I doznałam szoku. Ona ma 4 letniego synka, ale to nie było szokiem. Ona ma też męża! Sama nie ma na fb ustawionego statusu, ale jak weszłam na profil jej męża to zobaczyłam ze On ma taki status z Nią! Ze są małżeństwem! Od 4 lat! Ma z Nią zdjęcia z sierpnia tego roku z ich 4 rocznicy ślubu! No w szoku byłam! Napisałam mojemu bratu o co chodzi. Zapytalam się czy ta Jego dziewczyna ma dziecko i męża. To nic mi nie odpisał. Później dzwonilam, nie odebrał. On nie mieszka z Nami. W maju sie wyprowadzil nad morze. Wiec nie mam jak z Nim realnie pogadać. Boje się żeby się w coś nie wpakował![emoji33] i nie wiem co z tym zrobić...myślę aby napisać do tej dziewczyny jak to jest miedzy Nimi?? Ale nie wiem czy to dobry pomysł? Mój brat dla mnie to jeszcze taki chodzący dzieciak pomimo ze ma 23 lata.
Musze sie Was poradzic. Jakis czas temu wstawiłam zdjecie tatuazu mojego mlodszego brata. Mial tam jakis cytat o miłości. Juz wtedy wiedzialam ze cos jest na rzeczy, ze ma chyba jakaś panne. Bo on zawsze uwazal takie rzeczy jako pedalskie. A teraz niespodzianka, sam sobie taki "pedalski" tatuaż sprawil...przejrzalam Jego profil na fb, no i widziałam ze lajkuje jedną i tą samą dziewczynę. Ustawiają razem sobie na fb jakies milosne cytaty, oznaczaja sie wzajemnie itp. No i ok 2 tygodni temu ta Jego panienka od lajkow zaprosiła mnie do znajomych i mi napisała na fb czy mogę jej pomóc wybrać dla mojego brata prezent na Mikołaja, bo Go dłużej znam, wiem co lubi bla bla bla. No ok. Pomogłam. Kilka dni temu ta laska dodala zdjęcie z dzieckiem...z jej dzieckiem. Dopiero wtedy weszlam na jej profil i dokladnie go przejrzałam. I doznałam szoku. Ona ma 4 letniego synka, ale to nie było szokiem. Ona ma też męża! Sama nie ma na fb ustawionego statusu, ale jak weszłam na profil jej męża to zobaczyłam ze On ma taki status z Nią! Ze są małżeństwem! Od 4 lat! Ma z Nią zdjęcia z sierpnia tego roku z ich 4 rocznicy ślubu! No w szoku byłam! Napisałam mojemu bratu o co chodzi. Zapytalam się czy ta Jego dziewczyna ma dziecko i męża. To nic mi nie odpisał. Później dzwonilam, nie odebrał. On nie mieszka z Nami. W maju sie wyprowadzil nad morze. Wiec nie mam jak z Nim realnie pogadać. Boje się żeby się w coś nie wpakował![emoji33] i nie wiem co z tym zrobić...myślę aby napisać do tej dziewczyny jak to jest miedzy Nimi?? Ale nie wiem czy to dobry pomysł? Mój brat dla mnie to jeszcze taki chodzący dzieciak pomimo ze ma 23 lata.
Na razie nie mam z Nim jak pogadać bo ani nie odbiera ani nie odpisuje. Ale boje sie ze sie w cos wpakowal[emoji19]Boże historia ciężka :/ sama nie wiedziałabym co zrobić. Niby jest dorosły i wie co robi ale z drugiej strony pakować się w małżeństwo i rodzine no cóż.... winna jest ona bez dwóch zdań ze oszukuje własna rodzine i jeszcze wykorzystuje Twojego brata bo zapewne się zakochał dość mocno... jak pogadasz z nią to brat może mieć Ci za złe. Chyba najrozsądniej było by z nim na spokojnie jakoś...