flor87
Fanka BB :)
U mnie naszczescie ogladaJa oczywiście ze tak [emoji6]ogladam za kazdym razem [emoji14] a moj jak slyszy ze ide ogladac skoki to sie ze mnie śmieje bo on nie oglada [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie naszczescie ogladaJa oczywiście ze tak [emoji6]ogladam za kazdym razem [emoji14] a moj jak slyszy ze ide ogladac skoki to sie ze mnie śmieje bo on nie oglada [emoji14]
Haha [emoji23][emoji23] no to masz telewizor tylko dla siebie[emoji23]Ja oczywiście ze tak [emoji6]ogladam za kazdym razem [emoji14] a moj jak slyszy ze ide ogladac skoki to sie ze mnie śmieje bo on nie oglada [emoji14]
Ja byłam fanką skoków jeszcze przed Małyszem, no i potem jak zaczął wygrywać. Kilka razy byłam na konkursie w Czechach. Raz było -20 i tak stalismy ze 4h jak sople lodu[emoji1] Parę autografów zawsze zdobyłam, miałam zdjęcia wszystkich 'ważnych' to były czasy!A ja właśnie po małej drzemce mój M pojechał dzisiaj na moto Mikołaje i teraz się trzęsie że mu zimno potrzebne mi przeziębienie w domu jeszcze a pamiętam czasy jak Małysz skakał mój syn był mega fanem i jak mu się nie udawało to był płacz zawsze
Link do: AccuSperm test płodności dla mężczyzn
Czy któraś stosowała? Co myślicie? Mam raczej negatywne uczucie co to tego testu [emoji53]
Nie rob takich rzeczy w domu. Takie testy to pic na wode. Dziwie sie ze w ogóle takie cos można kupic i zrobić samemu w domu[emoji32]Link do: AccuSperm test płodności dla mężczyzn
Czy któraś stosowała? Co myślicie? Mam raczej negatywne uczucie co to tego testu [emoji53]
I to nie jest ten jeden tylko są różne z różnych firm.Nie rob takich rzeczy w domu. Takie testy to pic na wode. Dziwie sie ze w ogóle takie cos można kupic i zrobić samemu w domu[emoji32]
Ja wiem ze badanie nasienia dla faceta to ciezkie przezycie. Ale naprawde warto to zrobić w jakimś laboratorium a nie w domu[emoji53]I to nie jest ten jeden tylko są różne z różnych firm.
Właśnie takie mam wrażenie, że to oszustwo i naciąganie
Ja sie tam ciesze ze moj nie oglada ani skokow ani innych sportów bo wtedy ja moge sama sobie oglądać [emoji14]U mnie naszczescie oglada
Zebys wiedziała [emoji14]Haha [emoji23][emoji23] no to masz telewizor tylko dla siebie[emoji23]