reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A ja właśnie po małej drzemce mój M pojechał dzisiaj na moto Mikołaje i teraz się trzęsie że mu zimno :errr:potrzebne mi przeziębienie w domu jeszcze a pamiętam czasy jak Małysz skakał mój syn był mega fanem i jak mu się nie udawało to był płacz zawsze :D

A ja właśnie po małej drzemce mój M pojechał dzisiaj na moto Mikołaje i teraz się trzęsie że mu zimno :errr:potrzebne mi przeziębienie w domu jeszcze a pamiętam czasy jak Małysz skakał mój syn był mega fanem i jak mu się nie udawało to był płacz zawsze :D
Ja byłam fanką skoków jeszcze przed Małyszem, no i potem jak zaczął wygrywać. Kilka razy byłam na konkursie w Czechach. Raz było -20 i tak stalismy ze 4h jak sople lodu[emoji1] Parę autografów zawsze zdobyłam, miałam zdjęcia wszystkich 'ważnych' to były czasy!

Link do: AccuSperm test płodności dla mężczyzn
Czy któraś stosowała? Co myślicie? Mam raczej negatywne uczucie co to tego testu [emoji53]

Ojj ja bym się chyba bała w domu robić takie coś, jeszcze coś nie tak by poszło i trzeba by było powtarzać tak jak z naszymi testami ciążowymi , więc przy takim powtarzaniu czy raz czy dwa to wyjdzie koszt badania u lekarza czy w klinice i masz pewność , że to było pod okiem lekarza ;)

reklama
Do góry