Miałam, ale dzisiaj jestem już w domu i z gór wróciłam z @A która to miała testować w górach @PatPatPat?? Dobrze kojarzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam, ale dzisiaj jestem już w domu i z gór wróciłam z @A która to miała testować w górach @PatPatPat?? Dobrze kojarzę
Oj :-(((Miałam, ale dzisiaj jestem już w domu i z gór wróciłam z @
Dziś plamienie jest jeszcze intensywniejsze wiec pewnie jutro będzie 1dcOj :-(((
Ja tak mam ale nigdy nie uważałam że to coś niepokojącego :/ chyba też powinno to zgłosić lekarzowi. Przede wszystkim dlatego się podmywalam poDziewczyny czy wy też macie tak że sperma pozostawiona w srodku was podraznia? Czuję coś pomiędzy delikatnym swedzeniem a pieczeniem, po wymyciu przechodzi. Zastanawiam się czy taki jej urok czy powinnam jednak to sprawdzic
A te f3 i f4 robilas? Ja na razie spokoj ale test biel vizira wiec nadziei na nic nie mamDziś plamienie jest jeszcze intensywniejsze wiec pewnie jutro będzie 1dc
W tym miesiącu badam jeszcze raz tsh i w końcu antyTG. Myślę co jeszcze zbadać i do dzieła [emoji4][emoji4][emoji4]
Ooo jaaa uwielbiam obie czesci Deadpoola [emoji2][emoji2] taki luźny film[emoji1]Hehe ja o tej porze skończyłam oglądać Deadpool 2 , mój tż mnie namówił na ten film ale taki trochę za dużo bijatyki i walki ale taki trochę śmiechowy a później oglądałam Googlebox i poszłam spać
11 dc i już mam pozytyw[emoji5]
Realnie obie sa tak samo mocne tylko moj aparat nie chce wyłapać ich koloru.
Seks był wczoraj, i dopiero nastepny bedzie jutro. Mial byc co dwa dni i tak będzie[emoji5]Zobacz załącznik 921416
Ooojjj...[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]Miałam, ale dzisiaj jestem już w domu i z gór wróciłam z @
Zainstalowalam to Twoje cudo na telefon. I mi pokazało poziom LH w 11 dc 140 to dobrze czy nie?[emoji5]
Czy te bakterie wyjda w badaniu nasienia z posiewem? Mamy w planie w styczniu przebadać M, bo wtedy 13cs już będzie[emoji45]