reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny czy wy też macie tak że sperma pozostawiona w srodku was podraznia? Czuję coś pomiędzy delikatnym swedzeniem a pieczeniem, po wymyciu przechodzi. Zastanawiam się czy taki jej urok czy powinnam jednak to sprawdzic
Ja tak mam ale nigdy nie uważałam że to coś niepokojącego :/ chyba też powinno to zgłosić lekarzowi. Przede wszystkim dlatego się podmywalam po

11 dc i już mam pozytyw[emoji5]
Realnie obie sa tak samo mocne tylko moj aparat nie chce wyłapać ich koloru.
Seks był wczoraj, i dopiero nastepny bedzie jutro. Mial byc co dwa dni i tak będzie[emoji5]Zobacz załącznik 921416

Ale mnie wyprzedziłaś. [emoji33] ja dopiero dobijam do owu i czekam na śluz. Ale za to wymieniliśmy z M. nasienie trochę wczoraj więc niech teraz hoduje nowe na wymarzoną Tosię [emoji23][emoji1307]

Zainstalowalam to Twoje cudo na telefon. I mi pokazało poziom LH w 11 dc 140 to dobrze czy nie?[emoji5]

To dobrze, testowałabym co 2-3h teraz. Obstawiam, że albo wieczorem będzie 200 i zaś owu chwilę potem bo jak widać u ciebie bardzo szybko wzrasta ten poziom LH. Jak na moje to chyba nawet 24h po poziomie 200 nie będziesz musiała czekać na owulacje i pękający pęcherzyk.

reklama
Czy te bakterie wyjda w badaniu nasienia z posiewem? Mamy w planie w styczniu przebadać M, bo wtedy 13cs już będzie[emoji45]

My robiliśmy badanie nasienia z obserwcją 24h i płaciliśmy 150zł a zwykłe bez tej obserwacji 100zł kosztują, a czy to się nazywa posiew to nie wiem...wyszły nam bakterie w nasieniu i musimy je wyleczyć :/

Do góry