reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Twarda jesteś w swoich postanowieniach i dobrze i życzę z całego serducha efektów tych seksów ;)
Jak zobaczylam ten pozytyw to juz chcialam isc sie bzykac[emoji23]
Ale zostawie to na jutro, chyba ze mna maz dopadnie[emoji23]
Z reszta ja juz sama nie wiem kiedy ja mam sie bzykac, co dwa dni czy codziennie z tym Naszym marnym nasieniem

reklama
Dziewczyny czy wy też macie tak że sperma pozostawiona w srodku was podraznia? Czuję coś pomiędzy delikatnym swedzeniem a pieczeniem, po wymyciu przechodzi. Zastanawiam się czy taki jej urok czy powinnam jednak to sprawdzic

Nie mnie w środku nie piecze, czasami na zewnątrz ale to bardziej od podrażnienia niż od spermy..

Nie ja tak nie mam.
Mozesz mieć uczulenie na spermę swojego faceta, takie objawy powinnas zglosic lekarzowi.
Ja tez nigdy czegoś takiego nie miałam.
Nie mnie w środku nie piecze, czasami na zewnątrz ale to bardziej od podrażnienia niż od spermy..
No właśnie tak podejrzewalam, że to nie jest normalne... Teraz jak o tym myślę to chyba się zaczęło od czasu infekcji w lecie. Nie zawsze to czuje, ale czasem się zdarza, np dziś rano. Mam lek na infekcje to go użyję po @.

No właśnie tak podejrzewalam, że to nie jest normalne... Teraz jak o tym myślę to chyba się zaczęło od czasu infekcji w lecie. Nie zawsze to czuje, ale czasem się zdarza, np dziś rano. Mam lek na infekcje to go użyję po @.

No lek może Tobie ulży na jakiś czas, ale jeśli masz uczulenie albo może są bakterie w nasieniu , które wywołują tą infekcję to trzeba by było iść do lekarza najlepiej - ja mam często zapalenia bezobjawowe , tzn wg lekarza na NFZ je mam , a z badań nasienia wyszły bakterie i podejrzewam , że one przy stosunku wywołują mi kolejne i kolejne zapalenia , które są też przeszkodą do zajścia w ciążę :(

No lek może Tobie ulży na jakiś czas, ale jeśli masz uczulenie albo może są bakterie w nasieniu , które wywołują tą infekcję to trzeba by było iść do lekarza najlepiej - ja mam często zapalenia bezobjawowe , tzn wg lekarza na NFZ je mam , a z badań nasienia wyszły bakterie i podejrzewam , że one przy stosunku wywołują mi kolejne i kolejne zapalenia , które są też przeszkodą do zajścia w ciążę :(
Czy te bakterie wyjda w badaniu nasienia z posiewem? Mamy w planie w styczniu przebadać M, bo wtedy 13cs już będzie[emoji45]

A byliscie z wynikami u lekarza? Bo Twoj maz powinien leki dostac na to?

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4]
To był męczący weekend . Trzymajcie się dziewczyny. Trzymam kciuki za Was !
Dziewczyny czy wy też macie tak że sperma pozostawiona w srodku was podraznia? Czuję coś pomiędzy delikatnym swedzeniem a pieczeniem, po wymyciu przechodzi. Zastanawiam się czy taki jej urok czy powinnam jednak to sprawdzic
Ja miałam ten problem i u mnie był kłopot z nawilżeniem. Gin mi dał globulki i jest lepiej.. Ale lepiej pogadać o tym z lekarzem

Do góry