reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mnie z rana zalalo sluzem takim typowo plodnym[emoji5]
Dzielnie w tym cyklu trzymam sie zasady seksow co dwa dni[emoji106][emoji10]

Ja nigdy tez nie zobaczylam na tescie dwoch kresek. Chyba bym zawalu dostala teraz na taki widok[emoji13]

reklama
Mnie z rana zalalo sluzem takim typowo plodnym[emoji5]
Dzielnie w tym cyklu trzymam sie zasady seksow co dwa dni[emoji106][emoji10]

Ja nigdy tez nie zobaczylam na tescie dwoch kresek. Chyba bym zawalu dostala teraz na taki widok[emoji13]

No to bobosexy czas start :p trzymamy kciuki. Dokładnie zawał na miejscu [emoji23]

Ja jak poczułam aż tak silny ból to od razu wiedziałam, ze szans już nie ma i w sumie nawet się ucieszyłam, bo jakbym miała czekać jeszcze do środy i myśleć myśleć myśleć... a tak to szybko zaczne drugi cykl i tyle :)

Tak to racja. Lepiej w ta stronę niż się męczyć. Mnie tez zaczyna ciągnąć prawy jajnik tak w dół wiec pewnie nadchodzi skubana [emoji23]

Tak to racja. Lepiej w ta stronę niż się męczyć. Mnie tez zaczyna ciągnąć prawy jajnik tak w dół wiec pewnie nadchodzi skubana [emoji23]

Dla mnie to w sumie dobra sytuacja, bo oznacza to, ze po hormonach @ przyszła punktualnie i cykl był prawidłowy. Bałam się, ze będę miała z tym problemy.
Zaczynam drugi cykl starań oficjalnie [emoji23]

A u Ciebie póki @ nie ma to szanse są [emoji1360]

Dla mnie to w sumie dobra sytuacja, bo oznacza to, ze po hormonach @ przyszła punktualnie i cykl był prawidłowy. Bałam się, ze będę miała z tym problemy.
Zaczynam drugi cykl starań oficjalnie [emoji23]

A u Ciebie póki @ nie ma to szanse są [emoji1360]

Rozumiem pewnie tak lepiej ze przyszła punktualnie niż ma płatać figle. Niby tak ale wiesz jak to jest, łudzić to się nie ma co :p lepiej być miłe zaskoczonym

reklama
Dziewczyny czy wy też macie tak że sperma pozostawiona w srodku was podraznia? Czuję coś pomiędzy delikatnym swedzeniem a pieczeniem, po wymyciu przechodzi. Zastanawiam się czy taki jej urok czy powinnam jednak to sprawdzic

Do góry