flor87
Fanka BB :)
Tak ja tam innego testu w zyciu u siebie nie widzialam wiec... w sumie to nawet sie nie rozczarowalam... jak kiedys by pokazal co innego to dopiero bylby szok hahaI co negatyw ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja tam innego testu w zyciu u siebie nie widzialam wiec... w sumie to nawet sie nie rozczarowalam... jak kiedys by pokazal co innego to dopiero bylby szok hahaI co negatyw ?
Nie nie... oj biedna ty... ja kiedys potrzymalam i tez mialam kreske II wiec teraz wyrzucam tak jak każą po 5min. Zreszta wychodze z zalozenia ze jak mam byc w ciąży to od razu sie cos pokaże i tyleTylko go nie trzymaj jak ja [emoji23] bo wczoraj to tak się tym wszystkim przejęłam, ze zaczęłam wymiotować [emoji85]
Ja mialam tak w ubieglym cyklu tak mnie bolaly jajniki ze tez chcialam juz @... ale u Ciebie bardzo ladna temp wiec ktowie ;-)Pamietam, ze przy takim bólu to kwestia kilku godzin i pojawiała się @ i wtedy była ulga i szczerze teraz o tym tez marze, żeby już się coś zadziało, bo oszaleje z bólu ;(
Nie nie... oj biedna ty... ja kiedys potrzymalam i tez mialam kreske II wiec teraz wyrzucam tak jak każą po 5min. Zreszta wychodze z zalozenia ze jak mam byc w ciąży to od razu sie cos pokaże i tyle
Ja mialam tak w ubieglym cyklu tak mnie bolaly jajniki ze tez chcialam juz @... ale u Ciebie bardzo ladna temp wiec ktowie ;-)
Tak ja tam innego testu w zyciu u siebie nie widzialam wiec... w sumie to nawet sie nie rozczarowalam... jak kiedys by pokazal co innego to dopiero bylby szok haha
No to na to nie patrz .... jak mierzysz zawsze o 4:30 ;-) jakbys zmierzyla chociaz o 5:30 ale on7nto chyba za duza roznica ;-)
No i jest @ i to bardzo silna. Od razu wiedziałam, ze to TEN ból