reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Tylko go nie trzymaj jak ja [emoji23] bo wczoraj to tak się tym wszystkim przejęłam, ze zaczęłam wymiotować [emoji85]
Nie nie... oj biedna ty... ja kiedys potrzymalam i tez mialam kreske II wiec teraz wyrzucam tak jak każą po 5min. Zreszta wychodze z zalozenia ze jak mam byc w ciąży to od razu sie cos pokaże i tyle :p

Tak :p ja tam innego testu w zyciu u siebie nie widzialam wiec... w sumie to nawet sie nie rozczarowalam... jak kiedys by pokazal co innego to dopiero bylby szok haha

To racja :/ ja tez nigdy w swoim życiu nie zobaczyłam dwóch kresek wiec po tych dwóch latach starania się jak bym zobaczyłam dwie to bym aż nie uwierzyla na bank musiałabym z 5 zrobić [emoji23]

reklama
Do góry