Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja cie nie chcialam urazić. I szczerze nie rozumiem co Cię w mojej wypowiedzi urazilo[emoji57]Ja nie oceniłam, napisałam ze to jeszcze dziecko i dodałam ze nie chce nikogo obrazić, ale pisze ze zdała ledwo do następnej klasy wiec ma jeszcze czas na martwienia się o ciaze, chyba warto by pomyślała o przyszłości swojej i kiedyś dziecka. A dodatkowo raczej to nie ma tu mowy o bezpłodności odrazu tylko o tym ze się stara o dziecko, ale proszę nie panikujmy. I myśle, ze powinnaś czytać co piszą inni bardziej dokładnie, bo zaznaczyłam ze nie chce obrazić nikogo...ale 17 latka w ciąży bo pękła im gumka (cytat) to chyba pomyliłam forum, bo ja mam 30 lat w marcu, przeszłam w życiu swój balast i staram się o pierwsze dziecko i walczę z bezpłodnością i rozważam inseminacje. Przepraszam ze zakłóciłam Wasze forum, już nie będę przeszkadzać w pisaniu o pękniętej gumie i zazdrości ze ktoś jest w ciąży, bo to nie o to w tym chodzi. Chciałam mieć wsparcie i je dać osoba w podobnej sytuacji.
Nie opuszczaj forum tylko dlatego ze ktos ma inne zdanie [emoji6]
Sama staram sie mimo pewnie wiekszosci z was mlodego wieku (22lata) o kolejne dziecko, juz prawie rok wiec tez już co nie co przeszłam.