reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja nie oceniłam, napisałam ze to jeszcze dziecko i dodałam ze nie chce nikogo obrazić, ale pisze ze zdała ledwo do następnej klasy wiec ma jeszcze czas na martwienia się o ciaze, chyba warto by pomyślała o przyszłości swojej i kiedyś dziecka. A dodatkowo raczej to nie ma tu mowy o bezpłodności odrazu tylko o tym ze się stara o dziecko, ale proszę nie panikujmy. I myśle, ze powinnaś czytać co piszą inni bardziej dokładnie, bo zaznaczyłam ze nie chce obrazić nikogo...ale 17 latka w ciąży bo pękła im gumka (cytat) to chyba pomyliłam forum, bo ja mam 30 lat w marcu, przeszłam w życiu swój balast i staram się o pierwsze dziecko i walczę z bezpłodnością i rozważam inseminacje. Przepraszam ze zakłóciłam Wasze forum, już nie będę przeszkadzać w pisaniu o pękniętej gumie i zazdrości ze ktoś jest w ciąży, bo to nie o to w tym chodzi. Chciałam mieć wsparcie i je dać osoba w podobnej sytuacji.
Ja cie nie chcialam urazić. I szczerze nie rozumiem co Cię w mojej wypowiedzi urazilo[emoji57]
Nie opuszczaj forum tylko dlatego ze ktos ma inne zdanie [emoji6]
Sama staram sie mimo pewnie wiekszosci z was mlodego wieku (22lata) o kolejne dziecko, juz prawie rok wiec tez już co nie co przeszłam.

reklama
Tylko napisałam to co ona mi powiedziała ze pękła im gumka to chyba normalnie a poza tym to ze ledwo zdałam bo z jakims przedmiotem mam problem to nie mogę myśleć o tym ze chce założyć z chłopakiem rodzine trochę słabo ale ok rozumiem to nie będę pisała o swoim problemie i zostawiam was w cieplej i miłej atmosferze jaką tu czułam miłych starań dziewczyny trzymam Kciuki powodzenia!’

Dziewczyny! Będziecie się śmiały ja też się śmiałam ale to jest pozytywne dla mnie :D przyjaciółka chodzi do wróżki....i ta jej powiedziała że bliska osoba która stara się od niedawna.o dziecko zajdzie w ciaze jeszcze w tym roku :D haha śmiałam się z tego aleeeee humor mi to poprawiło :D
Mam nadzieję, że to dobra wróżka! :D :)

Ja widzę wszędzie kobiety w ciąży 8-)jutro z rana zrobię ciążowy test zobaczymy co wyjdzie i tak właśnie nie wiem z tymi owulacyjnymi kiedy to zaczynać muszę poczytać albo Wy podpowiedzcie ;)
Rób, rób! :D
Co do owulacjyjnych też dopiero zacznę używać więc nie wiem. Wydaje mi się że skoro owu mam mieć za 12dni to zacznę testować za jakieś 8?

Tylko napisałam to co ona mi powiedziała ze pękła im gumka to chyba normalnie a poza tym to ze ledwo zdałam bo z jakims przedmiotem mam problem to nie mogę myśleć o tym ze chce założyć z chłopakiem rodzine trochę słabo ale ok rozumiem to nie będę pisała o swoim problemie i zostawiam was w cieplej i miłej atmosferze jaką tu czułam miłych starań dziewczyny trzymam Kciuki powodzenia!’
Ej no jak ja nie lubie takich kwasów na watku [emoji849]
Nie opuszczaj nas, ja cie rozumiem i pewnie czesc tez, ja wiem jak boli takie ocenianie ale nie poddawaj sie tak szybko i nie znikaj [emoji6]

Ej no jak ja nie lubie takich kwasów na watku [emoji849]
Nie opuszczaj nas, ja cie rozumiem i pewnie czesc tez, ja wiem jak boli takie ocenianie ale nie poddawaj sie tak szybko i nie znikaj [emoji6]

Dziękuje kochana. Miło mi tu znalazłam wsparcie które mi dużo siły dało przy rozmowach z moim chłopakiem I mimo ze mam problem z przedmiotem to mam mieszkanie ma i dobre finanse i czuje się gotowa i chce tego i czuje to. I będę się starała mimo wszystko a w końcu mi się uda

Dziękuje kochana. Miło mi tu znalazłam wsparcie które mi dużo siły dało przy rozmowach z moim chłopakiem I mimo ze mam problem z przedmiotem to mam mieszkanie ma i dobre finanse i czuje się gotowa i chce tego i czuje to. I będę się starała mimo wszystko a w końcu mi się uda
Wszelkie kwasy są złe, dlatego trzeba podchodzić do innych ze zrozumieniem i taktem, zwłaszcza w takich trudnych sprawach.
@Ewelina2000 nie uciekaj stąd :) jeśli taka jest twoja decyzja, to ja będę ją tylko wspierać.

To jest wasza decyzja i nie ważne jest tak na prawdę zdanie innych to wy bedziecie odpowiedzialni za swoje dziecko, to wy tego chcecie i to co ktos inny sobie myśli i uwaza ze powinnas/nie powinnas sie starać to jego sprawa [emoji6]

Ewelina nie uciekaj od Nas.. Niestety przez całe życie jeszcze wiele razy ktoś Cię oceni lub będzie miał inne poglądy.. Każdy ma prawo do swoich przekonań..

reklama
Ewelina nie uciekaj od Nas.. Niestety przez całe życie jeszcze wiele razy ktoś Cię oceni lub będzie miał inne poglądy.. Każdy ma prawo do swoich przekonań..

Wiem ze każdy ma prawo do swoich przekonań i nie zmieniam ich ja mam swoje i trzymam się tego czego pragnę każda z nas marzy o pierwszym czy o kolejnym maluszku Ja czekam na swoje cudo i Czuje ze nie wytrzymam tych 8 dni do @ ale nie chce za wcześnie testować choć coś czuje ze się nie udało

Do góry