reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A ja teraz zobaczylam ze mój mąż mial tylko 0,4 mln/ml plemników przy normie 15 mln/ml, a całkowita liczbę plemników to te niecałe 3 mln[emoji32]
Teraz sie tym dobilam[emoji24]

Ja właśnie wczoraj dostałam @ na dwa dni przed planowaną :(
Zatem po Mikołajkach mój sie bierze ostro za robote ;)
Ja wczoraj dostałam, a już mi sie wydawalo ze nie przyjdzie. Temperatura była non stop idealnie w gorze, a wczoraj spadla i bach... dzis 2dc
Mam 36 lat. Staramy się z mężem o pierwszą dzidzię. Pod opieką lekarza jesteśmy od czerwca. Pierwsza diagnoza - cykle bezowulacyjne. Jestem po trzech cyklach z clo i luteiną. I choć w tym czasie owulacja była piękna i to ona jajniki pracowały... Aktualnie 3 dc :realmad::no:
Powodzenia[emoji4]

Mam 36 lat. Staramy się z mężem o pierwszą dzidzię. Pod opieką lekarza jesteśmy od czerwca. Pierwsza diagnoza - cykle bezowulacyjne. Jestem po trzech cyklach z clo i luteiną. I choć w tym czasie owulacja była piękna i to ona jajniki pracowały... Aktualnie 3 dc :realmad::no:
Ja mialam jeden cykl z clo. Zapasowe opakowanie posiadam i od jutra podejście drugie

Ja wczoraj dostałam, a już mi sie wydawalo ze nie przyjdzie. Temperatura była non stop idealnie w gorze, a wczoraj spadla i bach... dzis 2dcPowodzenia[emoji4]
Ja sie z temperaturą nie bawię. Mialam dopiero trzy okresy. Cykl 24 i 26 dni. Na owu pierwsze miałam codziennie przez tydzien wizyte i us. Ma drugie owu test elekteoniczy i wizyty codziennie potwierdzaly wynik testu. Nie wiem czemu sie nie udalo. W sumie to dopiero dwa podejscia były... nie wiem czy to duzo czy mało..

A dostałaś też coś na podtrzymanie od razu? Ja brałam clo od 5 dc przez pięć dni po dwie tabletki i później luteine od 16dc.
U mnie nie pomogło ale za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki;)

Tak :) od pierwszego dnia po odstawieniu tabsów jestem pod opieką lekarza. Raz, dwa razy w tygodniu jestem u niego w gabinecie albo do szpitala kaze mi przyjezdzac do siebie. Kartoteke mam już solidną i wszystkie badania. U drugiego na wyjezdzie bylam i wszystko potwierdzil. Wiec wiem ze jestem w dobrych rekach.. ale strasznie niecierpliwa

No to i dobrze jak jesteś w dobrych rękach, więc pewnie bd niedługo cieszyć się dwoma II :D

reklama
Ja sie z temperaturą nie bawię. Mialam dopiero trzy okresy. Cykl 24 i 26 dni. Na owu pierwsze miałam codziennie przez tydzien wizyte i us. Ma drugie owu test elekteoniczy i wizyty codziennie potwierdzaly wynik testu. Nie wiem czemu sie nie udalo. W sumie to dopiero dwa podejscia były... nie wiem czy to duzo czy mało..
Ja maraton po lekarzach zaczynam w styczniu. Dalam sobie pol roku na zajscie w ciaze takie samodzielne, przeciągnelam na te 8 cykli zeby zaczac od stycznia. No i zobaczymy co z tego wyjdzie

Do góry