Loli05
Fanka BB :)
Oh tak tak ja wlasnie zaczynam ten wieczny czas....Najgorzej i tak jest czekać 2 tyg po owulacji do okresu ;P wtedy czas się dluzy [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oh tak tak ja wlasnie zaczynam ten wieczny czas....Najgorzej i tak jest czekać 2 tyg po owulacji do okresu ;P wtedy czas się dluzy [emoji14]
Ja jestem z Lubuskiego [emoji6]Dziewczyny a z jakich województw jesteście?
Spróbuje co mi zależy, akurat może się uda i będę to lubić.Ludzie, najczęściej najbliżsi, noe rozumieją naszych wyborów.... Ale ja jestem zdania, że nie ma co na to patrzeć. Wiadomo, że jak komuś głupoty w głowie to co innego. Ale jak się czuje jakąś nową (jak to mówi mój mąż) opcję na życie to trzeba spróbować [emoji4]
DolnośląskieMałopolskie, a Ty?[emoji846][emoji4]
To niedaleko mnieJa jestem z Lubuskiego [emoji6]Spróbuje co mi zależy, akurat może się uda i będę to lubić.
Jak to mówią przecież nikt mi za to nie da w mordę, chyba... [emoji23][emoji23]
Warto próbować to cie do niczego nie zobowiązuje zawsze można zrezygnować bez konsekwencji, jak ja był am na sp było nas 23 dziewczyny żadna nie zrezygnowała a panowie odpadali jak muchyJa jestem z Lubuskiego [emoji6]Spróbuje co mi zależy, akurat może się uda i będę to lubić.
Jak to mówią przecież nikt mi za to nie da w mordę, chyba... [emoji23][emoji23]
Jesssu kolejne testy tyle emocji )!Warto próbować to cie do niczego nie zobowiązuje zawsze można zrezygnować bez konsekwencji, jak ja był am na sp było nas 23 dziewczyny żadna nie zrezygnowała a panowie odpadali jak muchy
M pojechał po test oczywiście kupił dwa zeby mnie kusił teraz i pewnie go zrobię zaraz chociaż obawiam się że u mnie to moze zawirowania po tej biochemicznej ostatnio
Rób !Warto próbować to cie do niczego nie zobowiązuje zawsze można zrezygnować bez konsekwencji, jak ja był am na sp było nas 23 dziewczyny żadna nie zrezygnowała a panowie odpadali jak muchy
M pojechał po test oczywiście kupił dwa zeby mnie kusił teraz i pewnie go zrobię zaraz chociaż obawiam się że u mnie to moze zawirowania po tej biochemicznej ostatnio
Jejku Martka oby były II !Warto próbować to cie do niczego nie zobowiązuje zawsze można zrezygnować bez konsekwencji, jak ja był am na sp było nas 23 dziewczyny żadna nie zrezygnowała a panowie odpadali jak muchy
A może ta biochemiczma pomogła.... Czekamy na dalsze wieści [emoji173]Warto próbować to cie do niczego nie zobowiązuje zawsze można zrezygnować bez konsekwencji, jak ja był am na sp było nas 23 dziewczyny żadna nie zrezygnowała a panowie odpadali jak muchy