Martkaaa5
Fanka BB :)
Dzisiaj powinna być ale po tej biochemicznej to nawet nie wiedziałam jak to liczyćIle dni do spodziewanej @ ????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj powinna być ale po tej biochemicznej to nawet nie wiedziałam jak to liczyćIle dni do spodziewanej @ ????
No to mój gin mnie powiesi
Nie powiesi dzwon dzwonCudnie :-* ;-)
Aż ciężko uwierzyć że staraliscie się nie zajsc a wyszło jak wyszło gratulujęNo to mój gin mnie powiesi
Gratulacje Kochana [emoji8][emoji8][emoji8] cudownie [emoji173]No to mój gin mnie powiesi
Bunia tak widocznie miało być heheAż ciężko uwierzyć że staraliscie się nie zajsc a wyszło jak wyszło gratuluję
Gratuluję Kochana!No to mój gin mnie powiesi
To faktycznie prawda im bardziej chcesz to nie chce wyjść. A jak nie chcesz to na przekórBunia tak widocznie miało być hehe
Życie całe jest na przekórTo faktycznie prawda im bardziej chcesz to nie chce wyjść. A jak nie chcesz to na przekór
Tak samo i mnie miałam dostać umowę na stałe A znowu na zastępstwo....Życie całe jest na przekór