reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czyli wychodzi teraz ze każda prawie chce drugiego chłopca [emoji16]mój mąż się śmieje ze mnie i mówi ze on marzył o pierwszym chłopcu i ma a teraz może jednak córa... [emoji16] ostatnio moją chrzesnice wziął na ręce to ja w kilka sekund zakochałam się w nim ponownie - tak odmłodniał [emoji16][emoji12] sam mówi ze przy takim maluszku czuje się młodziej [emoji12] taki stary tez nie jest żeby nie było [emoji85] w piątek kończy 36 a ja 25 w niedziele wiec to byłby wspólny prezent [emoji173]️

Czyli wychodzi teraz ze każda prawie chce drugiego chłopca [emoji16]mój mąż się śmieje ze mnie i mówi ze on marzył o pierwszym chłopcu i ma a teraz może jednak córa... [emoji16] ostatnio moją chrzesnice wziął na ręce to ja w kilka sekund zakochałam się w nim ponownie - tak odmłodniał [emoji16][emoji12] sam mówi ze przy takim maluszku czuje się młodziej [emoji12] taki stary tez nie jest żeby nie było [emoji85] w piątek kończy 36 a ja 25 w niedziele wiec to byłby wspólny prezent [emoji173]️
Spora różnica między wami ;) ale ja też zawsze wolałam starszych od siebie ale w końcu mój mąż nie wiele ode mnie starszy w lutym kończy 30 :)

Cisza cisza i nagle wszystkie testy robia,zgraly sie cykle;) ja dopiero po owu i mi sie z nikim nie zgral cykl:(powiedzialam sobie ze nie bede testowac az do okresu ciekawe ile wytrzymam:)

reklama
Do góry