reklama
Misty29
Fanka BB :)
Też widzę!Sorki za takie kiepskie zdjęcie ale robiłam potajemnie w torebce bo w biurze siedzę i jeszcze jakieś paprochy wyszly z tej gabeczki co o tym myslicie?Zobacz załącznik 918057
Mam nadzieję Dziewczyny że Wam się udało i że jutro będą wyrazniejsze kreseczki albo pozytywne wyniki bety
flor87
To sobie w końcu wyobrazisz też bym chciała córeczkę, ale już może być i chłopczyk byle zdrowe... no i byle w końcu było.... dobra też skoczę po kawęI ja [emoji23] przerwa na kawę i co ? Forum [emoji23] a tu kolejne cienie kresek! [emoji16]może ten miesiąc będzie jakiś wyjątkowy [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja mam urodziny w nd wiec może los zechce dać mi od zawsze wymarzoną córe? Ja to jestem dziewczyny głupia... już od 2 lat tak sobie zasypiam z myślą i wyobrażeniami o córce [emoji85][emoji177]
weronika25nk
To sobie w końcu wyobrazisz też bym chciała córeczkę, ale już może być i chłopczyk byle zdrowe... no i byle w końcu było.... dobra też skoczę po kawę
Kiedyś jak mówiłam o drugim to zawsze było ze córka i już, ze nie staram się bo chłopca może bym nie chciała a teraz sobie myśle, ze chłopiec uszczęśliwił by mnie równie mocno czyli dorosłam do tej decyzji i stad te starania co będzie t będzie - oby zdrowe, ale jakby była dziewczynka to przynajmniej dwoje by wystarczyło a nie za kolejne lata znów pociąg do różowego i kolejne starania [emoji23]
Moja mama ma nas 4 dziewczyny a za każdym razem marzyła o chłopcu i ona jest taka szczęśliwa, ze ja mam synka, ze szok
Bunia1992
Co wy macie z tymi córkami ;P czy tylko ja jestem dziwna i bym chciała drugiego syna ? ;PI ja [emoji23] przerwa na kawę i co ? Forum [emoji23] a tu kolejne cienie kresek! [emoji16]może ten miesiąc będzie jakiś wyjątkowy [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja mam urodziny w nd wiec może los zechce dać mi od zawsze wymarzoną córe? Ja to jestem dziewczyny głupia... już od 2 lat tak sobie zasypiam z myślą i wyobrażeniami o córce [emoji85][emoji177]
flor87
Kiedyś jak mówiłam o drugim to zawsze było ze córka i już, ze nie staram się bo chłopca może bym nie chciała a teraz sobie myśle, ze chłopiec uszczęśliwił by mnie równie mocno czyli dorosłam do tej decyzji i stad te starania co będzie t będzie - oby zdrowe, ale jakby była dziewczynka to przynajmniej dwoje by wystarczyło a nie za kolejne lata znów pociąg do różowego i kolejne starania [emoji23]
Moja mama ma nas 4 dziewczyny a za każdym razem marzyła o chłopcu i ona jest taka szczęśliwa, ze ja mam synka, ze szok
Ja bym chciała 2 potem ale na razie marze żeby chociaż było to jedno potem zobaczymy czy się wyrobie z drugim
flor87
Mam koleżankę która chciała chlopców i ich ma także nie jesteś samaCo wy macie z tymi córkami ;P czy tylko ja jestem dziwna i bym chciała drugiego syna ? ;P
martoosia04
Ja pomimo tego, że marzyłam przy drugiej ciąży o córce, to jak się okazało, że to chłopiec, to i tak kochałam całym sercem. A jak się urodził, ani sekundy nie żałuję, że to Tomasz a nie Liliana (tak kiedyś chciałam dać córce na imię).
reklama
ja też bardzo bym chciała drugiego synkaCo wy macie z tymi córkami ;P czy tylko ja jestem dziwna i bym chciała drugiego syna ? ;P