reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Popłakałam się bo mi majonez z łyżki spadł na podłogę[emoji23] czaicie to?[emoji23] no koniec świata[emoji23]
Ze mnie jest taka pipa przed okresem ze szok[emoji18][emoji43]

Szalejecie z tymi testami owu :D

Ja zrobiłam dziś 4 [emoji23] i sama sobie obiecałam ze kolejne 3 dni po 1 zrobię żeby upewnić się czy będą ciemniejsze niż dziś czy dziś to szczyt i koniec, bo zbankrutuje.
U mnie w aptece za te same testy zapłaciłam w tamtym tyg 9.50, wczoraj 15.90 a dziś 21.50! Masakra. Nie wiem jak tak ceny mogą rosnąć tego samego produktu [emoji85]

Znalazłam ten owulacyjny z buźką no i ciążowy też elektroniczny :)
Owu tak w praktyce wyglada. Na dwa dni przed owu. I juz wtedy mozna zaczac starania. Sprawdzalam u swojego gina i potwierdzone :)
20181115_052147.jpeg

Załączniki

• 20181115_052147.jpeg
    20181115_052147.jpeg
    27,5 KB · Wyświetleń: 324
reklama
Ja bym wolała 2 kreski na ciążowym :D owulacyjne mnie nie kręcą :p
Ja pierwszy cykl po odstawieniu tabsow mialam 23 dni. No i przegapilismy z lekarzem :/ nikt sie nie spodziewal. Teraz kupialm dla pewnosci.. bo.. ja odczywałam chęć na <3 juz w 9 dniu. Ale test owu wskazał na dzień 11-12 i potwierdzone na usg. Gdybym tylko liczyla z kalendarzem to bym znowu przegapiła. I ten z buzka test fajny bo nie gdybam o jakosci kreski. Jest buzka+1 i... ile fabryka dała ;)

Do góry