Dżasta :)
Fanka BB :)
Szalejecie z tymi testami owu
Ja bym wolała 2 kreski na ciążowym owulacyjne mnie nie kręcą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szalejecie z tymi testami owu
Ja chociaz na owulacyjnym mogę oko nacieszyć dwoma krechami[emoji12]Ja bym wolała 2 kreski na ciążowym owulacyjne mnie nie kręcą
Kto by nie wolałJa bym wolała 2 kreski na ciążowym owulacyjne mnie nie kręcą
Pewnie fajnie że można z kimś się podzielić swoimi problemami itd. Bo podświadomie boję się że będę miała problemy z zajściem bo moja mama o mnie 7 lat się starała ale mąż podciaga mnie na duchu że będzie dobrzeLepiej być świezakiem niż weteranem powodzenia więc życzę może pierwszy okaże się szczęśliwy
Nie Ty jedna masz takie zmartwienia ale daj sobie czas może nie zdążysz się wcale zacząć martwićPewnie fajnie że można z kimś się podzielić swoimi problemami itd. Bo podświadomie boję się że będę miała problemy z zajściem bo moja mama o mnie 7 lat się starała ale mąż podciaga mnie na duchu że będzie dobrze
Haha dokładnie [emoji23]Ja chociaz na owulacyjnym mogę oko nacieszyć dwoma krechami[emoji12]
Dzięki za miłe słowaNie Ty jedna masz takie zmartwienia ale daj sobie czas może nie zdążysz się wcale zacząć martwić
Pierwsza dzidzia?Pewnie fajnie że można z kimś się podzielić swoimi problemami itd. Bo podświadomie boję się że będę miała problemy z zajściem bo moja mama o mnie 7 lat się starała ale mąż podciaga mnie na duchu że będzie dobrze
TakPierwsza dzidzia?
Powodzenia [emoji6][emoji6]