reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dawno Cie nie bylo,jak ciaza i dolegliwosci?
Nudności już nie ma na szczęście, zaczynam właśnie 12tydzien :) za to niestety nadal zmęczenie i brak sił, no i dół jakiś. Ale generalnie wszystko dobrze.

Cześć :D pokaż później jak zrobiłaś włoski :)
Jeszcze siedzę, ale pokażę :)

@NatBluebell będzie szaleństwo na włosach czy na spokojnie 8-);)
Na starość robię się konserwa, więc raczej bez szaleństw :D

Ja dzis randke mam z mezem,dziecko do tesciowej a my jakis obiadek spacerek,sklepiki :)sam wymyslil i zorganizowal brawo dla niego
Hoho! Skarb prawdziwy! Bardzo fajnie :)
My ostatnio w kinie tylko byliśmy a ten weekend jestem sama, bo M pojechał na warsztaty.

Do trzech dni wliczając dziś. Ale zwykle miałam tego samego dnia lub następnego więc myślę, że w poniedziałek będą. Ech, stresuje się :(
Trzymam kciuki żebyś nie miała większych problemów z tarczyca :) ja mam wrażenie że jak już zaczęły wychodzić problemy u mnie to jeden ciągnie drugi zastanawiam się co jeszcze stanie mi na drodze ;P ten rok zaczynam stawiać w grupie pechowych

reklama
Niektore kliniki maja podpisane umowy z nfz i jest chyba szesc darmowych inseminacji na nfz. Ale pewności nie mam.
Ja mam najbliżej wlasnie do Lublina ale tam same prywatne kliniki sa
A żeby podejść do takiej inseminacji na NFZ to jak długo muszą nie wychodzić starania albo jaki jest wogole wyznacznik tego żeby można było mieć na NFZ inseminację ? Zawsze się zastanawiałam jak długo człowiek musi się starać żeby móc skorzystać z takiej opcji

Do góry