1
reklama
1
185097
Gość
Mi sie marzy aby zajsc zima i urodzic latem[emoji8]Zima jest w sam raz na starania i na zwolnienia ciążowe ;D
Dżasta :)
Fanka BB :)
Zima jest w sam raz na starania i na zwolnienia ciążowe ;D
Hehe zależy kto gdzie pracuje , u mnie to raczej o każdej porze roku nie będzie zwolnienie mile widziane :/
makota89
Ja rodziłam w czerwcu. Najlepsza pora moim zdaniem. Od razu można wychodzić na długie spacery, nie przytłacza brzydka pogoda i krótkie dni, nie trzeba robić wielkich przygotowań przed wyjściem z domu ehhh... Fajne wspomnienia [emoji14] a teraz coś nie idzie w staraniachMi sie marzy aby zajsc zima i urodzic latem[emoji8]
Nat Bluebell
Część dziewczyny! Trochę was nadrobilam ale nie wszystko
Miałam ostatnio duży spadek mocy i doła :/
A teraz jadę właśnie do fryzjera mam nadzieję, że nie wyjdę łysa
Widzę temat ćwiczeń, ja zawsze robiłam zestawy z kettlami, od długich po interwaly, na zmianę z bieganiem ach, jak mi tego brakuje! Czuję się jak słonik
Widzę temat ćwiczeń, ja zawsze robiłam zestawy z kettlami, od długich po interwaly, na zmianę z bieganiem ach, jak mi tego brakuje! Czuję się jak słonik
1
185097
Gość
Mnie juz brzuch pobolewa czyli ze okres nadchodzi [emoji19]
Loli05
Dawno Cie nie bylo,jak ciaza i dolegliwosci?Część dziewczyny! Trochę was nadrobilam ale nie wszystko
Kochana ty w Suwałkach mieszkasz, że tak zimno?? [emoji3] u mnie ledwo -2 w nocyMroźny poranek[emoji32] -10 stopni[emoji32]
reklama
Dopiero zobaczyłam, że koleżanka pytała o to samo i że odpisalas, że Lubelskie[emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 917235
Ja opolskie
Sprzątam i sprzątam [emoji16] zjem obiadek i czas na shopping [emoji3][emoji3]