reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tylko pytanie do ktorego dnia po owu jest wynik 15 czy 20 a od ktoregi juz zaczyna spadać:dry:
Dlatego ostatnio pisałam żebyś już nie szła, bo za późno [emoji39] teraz bez sensu to analizować, wynik i tak nie dał Ci 100% odpowiedzi czy owulacja była czy nie, tylko szkoda pieniędzy i czasu, bo dalej nic niewiadomo [emoji39]

reklama
Dziewczyny jestem w szoku. Dwa dni była u mnie ze śluzem cisza, kompletna susza a dziś mnóstwo śluzu. Raz jest biały raz biało wodnisty i czuje się jakbym miała za chwilke dostać okresu... takie wiecie identyczne uczucie w samym dole brzucha. No i szyjka jest lekko otwarta. Wcześniej w ogóle nie mogłam wyczuć tego dołka. Kurde... pierwszy miesiąc obserwacji jest strasznie ciężki. Dziś 16 dc
Wieczorem zrobię testy owu by wiedzieć o co chodzi, ale te paskowe tak mnie denerwują.... masakra. Muszę kupić jednak płytkowe, bo z tych jakoś ciężko mi odczytać.
O czyli u Ciebie też biały sluz [emoji16] i mokro... u mnie też dziś 16dc

Dziewczyny jestem w szoku. Dwa dni była u mnie ze śluzem cisza, kompletna susza a dziś mnóstwo śluzu. Raz jest biały raz biało wodnisty i czuje się jakbym miała za chwilke dostać okresu... takie wiecie identyczne uczucie w samym dole brzucha. No i szyjka jest lekko otwarta. Wcześniej w ogóle nie mogłam wyczuć tego dołka. Kurde... pierwszy miesiąc obserwacji jest strasznie ciężki. Dziś 16 dc
Wieczorem zrobię testy owu by wiedzieć o co chodzi, ale te paskowe tak mnie denerwują.... masakra. Muszę kupić jednak płytkowe, bo z tych jakoś ciężko mi odczytać.
Ja jak niby mialam owulacje ostatnio to testy paskowe bardzo dobrze mi pokazywaly nie szło by się pomylić i o każdej porze dnia wychodzilo z rannego popoludniu i wieczorem i tak przez dwa dni

O czyli u Ciebie też biały sluz [emoji16] i mokro... u mnie też dziś 16dc

Tylko najlepsze jest to ze w pn rano tez miałam dużo śluzu wodnistego i już się pogubiłam.... potem dwa dni sucho i dziś cały dzień dużo śluzu i pobolewanie jak na @
No i niby szyjka otwarta. Nic nie pije. Za dwie h zrobię test owulacyjny [emoji16]

Dlatego ostatnio pisałam żebyś już nie szła, bo za późno [emoji39] teraz bez sensu to analizować, wynik i tak nie dał Ci 100% odpowiedzi czy owulacja była czy nie, tylko szkoda pieniędzy i czasu, bo dalej nic niewiadomo [emoji39]
No tak ale wolalam zrobić bo co bym powiedziala lekarzowi jak teraz pójdę ze przegapiłam badanie jak on wyraznie kazal mi isc 21dc czyli jutro powinnam iść

Ciekawe co Ci doradzi [emoji6] skoro kazał zrobić badanie 21dc...
Przez tel powiedzial mi ze czasem nam sie wydaje ze owulacja jest a ona jest duzo później ale skoro zaobserwowalam tyle objawów na owu i paski potwierdziły to tez może byc tak ze moglam mieć pierwsza owulacje odkąd tabletki odstawialam i dlatego przyszla tak szybko nastepne badanie mam zrobic normalnie w 21dc a w 10 przyjechac do niego na ocene

reklama
Czy anty TG może występować pod inną nazwą? U mnie w labie nie ma takiego badania, pozostałe czyli TSH, FT3, FT4, Anty TPO są. Jest też w cenniku coś takiego TSH receptor autoantitest(TRAK).

Do góry