reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A gdzie do endo i do kogo chodzisz ? Bo mi gin coś wspominał , że jakbym chciała badać dalej i jakoś szczegółowo hormony to tylko u dobrego endo To ja Wam cholernie współczuję.. W mojej przychodni przychodzisz w godzinach co przyjmuje lekarz. Podajesz w rejestracji imię i nazwisko , pielęgniarka niesie Twoją karte do lekarza ,a Ty w tym czasie siadasz sobie w poczekalni za ostatnią osobą, więc ja na prawdę nie mam co narzekać
Napisze ci na priv

reklama
Przegladalam dzis moje zdjęcia z wakacji i aktualne. I jestem w szoku jak przytylam, szczegolnie na brzuchu. Naprawdę wyglądam na jakiś 15 tydzien ciąży. Od poniedzialku zaczynam ćwiczyć. Musze sie wziac za siebie przez zimę bo będzie tragedia[emoji15]

No ja wlasnie sie dziwię ze ten moj wynik jest niski skoro mieszcze sie w normie pisze wyraznie faza owulacyjna od 0,121- 12,00 a faza lutealna 1,83-23,9 A ja mam 7.38 wiec norma ani nie za mało ani za duzo wiec o co chodzi:hmm:
Ponoć lekarze twierdzą że jak jest wynik 15 niektórzy nawet mówią że 20 to owulacja na 99% była a u innych może się trafić niski wynik i też owulacja była ale tego się już pewnym nie jest aż tak. Ja tak to rozumiem

Przegladalam dzis moje zdjęcia z wakacji i aktualne. I jestem w szoku jak przytylam, szczegolnie na brzuchu. Naprawdę wyglądam na jakiś 15 tydzien ciąży. Od poniedzialku zaczynam ćwiczyć. Musze sie wziac za siebie przez zimę bo będzie tragedia[emoji15]
Mi tak samo przybyło parę kg i już raz w tym tygodniu ćwiczyłam i dziś znów idę :)
Ogólnie w lato jeździłam dużo kolarzówką, a teraz jest zimno i szybko ciemno i nie jeżdżę :)

Ponoć lekarze twierdzą że jak jest wynik 15 niektórzy nawet mówią że 20 to owulacja na 99% była a u innych może się trafić niski wynik i też owulacja była ale tego się już pewnym nie jest aż tak. Ja tak to rozumiem
Tylko pytanie do ktorego dnia po owu jest wynik 15 czy 20 a od ktoregi juz zaczyna spadać:dry:

Pakiety na 5 badań tarczycy jeszcze nie są takie drogie znaczy się jak je robiłam to myślałam że są ale teraz widzę że to było tanio w porównaniu z innymi badaniami ;P
Ja jeszcze nie sprawdzałam dokładnie ile to u mnie kosztuje ale tak koło 200 zł pewnie wyjdzie. A u Ciebie jaki to koszt?

Ja jeszcze nie sprawdzałam dokładnie ile to u mnie kosztuje ale tak koło 200 zł pewnie wyjdzie. A u Ciebie jaki to koszt?
Ale sprawdzałaś pakiet czy każde oddzielnie badanie ? Bo pakiety wychodzą dużo taniej. Ja wtedy zrobiłam w pierwszym lepszym laboratorium i zapłaciłam za pakiet 155 ale jak teraz szukałam gdzie taniej na następne badania to w innym lab ten sam pakiet 90 a nawet znalazłam coś takiego jak pakiet z konsultacja lekarska za 200

Dziewczyny jestem w szoku. Dwa dni była u mnie ze śluzem cisza, kompletna susza a dziś mnóstwo śluzu. Raz jest biały raz biało wodnisty i czuje się jakbym miała za chwilke dostać okresu... takie wiecie identyczne uczucie w samym dole brzucha. No i szyjka jest lekko otwarta. Wcześniej w ogóle nie mogłam wyczuć tego dołka. Kurde... pierwszy miesiąc obserwacji jest strasznie ciężki. Dziś 16 dc
Wieczorem zrobię testy owu by wiedzieć o co chodzi, ale te paskowe tak mnie denerwują.... masakra. Muszę kupić jednak płytkowe, bo z tych jakoś ciężko mi odczytać.

reklama
Do góry