reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć dziewczyny :) To i ja dołączam do grupki :) staram się o pierwsze dziecko od marca tego roku. Ostatnio wykonałam badania hormonów pakiet rozszerzony wyszło że mam delikatnie za wysoka prolaktyne. Dzisiaj byłam na wizycie u ginekologa endokrynologa i jestem zawiedziona i zszokowana. Wizyta trwała około 4 minut przy czym zostały zadawane mi pytania o miesiączkę czy regularne czy bolesne itp. Dałam mu wszystkie wyniki badań i zdjęcie usg. Spojrzał tylko na wyniki na usg nie. Nie zostałam zbadana,tylko lekarz poinformował mnie że wyniki nie są takie złe i za wysoka Prolaktyna to jeszcze nic strasznego, i że moje krwawienia między miesiączka które trwają od półtora roku to tez normalne. Zapytal czy mąż badał nasienie na co odpowiedziałam że idzie w tym tygodniu. I cytuję odpowiedź ,, mogę zlecić przeswietlenie jajowodow ale co z tego jeśli okaże się że Pani mąż ma 3 plemniki na krzyż''i zlecił tylko zrobienie progesteronu w 2 fazie cyklu.. O o tym myślicie ?
To twój stały gin czy jakiś z przypadku bo ja bym lekarza zmieniła krwawienia między @ nie są czymś normalnym napewno

reklama
Ja się właśnie zorientowałam ile kosztuje monitoring cyklu.. napisałam z ciekawości do mojego starego ginekologa. 3 spotkania 150zl jak na Warszawę to dobra cena..
Robię sobie alternatywę w przód czuję się wtedy pewniejsza że będę działać a nie czekać z założonymi rękami i mi tak jakoś lżej jak mam plan :)

Ja się właśnie zorientowałam ile kosztuje monitoring cyklu.. napisałam z ciekawości do mojego starego ginekologa. 3 spotkania 150zl jak na Warszawę to dobra cena..
Robię sobie alternatywę w przód czuję się wtedy pewniejsza że będę działać a nie czekać z założonymi rękami i mi tak jakoś lżej jak mam plan :)
150zl to bardzo tanio!

Dobra cena,ja jutro place 70 f tylko za jeden skan

Mojemu M dzisiaj wycinali jakąś narośl na palcu u nogi za dwa tygodnie mi wytna kawałek macicy oj jakaś to końcówka roku dla nas ciężka ale wierzę że od nowego roku już tylko lepiej :)chociaż myśli mam różne :(

reklama
Do góry