reklama
1
185097
Gość
Ja robilam w Luxmedzie, ale jesli masz mozliwosc rob rozszezone czyli z reguly to droższeDziewczyny ktorej mąż robił badanie nasienia w Diagnostyce?
Które dokładnie badanie polecacie?
weronika25nk
Fanka BB :)
Dziewczyny a mierzycie temp? Badacie same śluz i szyjkę? Ja śluz i szyjke zaczęłam od razu po zakończonej miesiączce, ale temp w sumie od dziś wiec nie wiem czy to ma sens, ale będę notowała to będę miała porównanie do następnego cyklu
Lovi23
Ciekawe czy ma to jakiś związek [emoji2] bo w sumie nie mówię mu kiedy owulacja.. mówi, że czuje kiedy ona jest [emoji23]No widzisz masz naturalny termometr
Mój też czasami mówi, że tam ciepło jest albo zimno
weronika25nk
Ja bym chciała chociaż tego jedynaka [emoji6] [emoji57]
Trzymam mocno kciuki!
1
185097
Gość
Z tego co mi wiadomo temperatura moze spac nawet dopiero w dniu okresu, niekoniecznie przedU mnie zaczęło się wczoraj delikatne plamienie, więc wygląda że 12cs się zaczyna[emoji21] [emoji21] [emoji21]
Tylko temp jeszcze wciąż wysoko, czy nie powinna opaść przed @?
Lu_cy
Zrób badanie rozszerzone + posiew. Żeby e razie czego nie trzeba było powtarzać drugi raz. W rozszerzonym masz wszystkie najważniejsze parametryDziewczyny ktorej mąż robił badanie nasienia w Diagnostyce?
Które dokładnie badanie polecacie?
1
185097
Gość
Ja nie mierze tenperatury, nie sprawdzam szyjki bo nie mam do tego cierpliwości. Chyba za bardzo bym fiksowala gdybym az tak dogłębnie wszystko sprawdzala[emoji13]Dziewczyny a mierzycie temp? Badacie same śluz i szyjkę? Ja śluz i szyjke zaczęłam od razu po zakończonej miesiączce, ale temp w sumie od dziś wiec nie wiem czy to ma sens, ale będę notowała to będę miała porównanie do następnego cyklu
Wystarcza mi testy owulacyjne[emoji4]
1
185097
Gość
Dobrze powiedziane![emoji7]Mi również nie robi różnicy płeć! Oby w ogóle było ! [emoji23]
reklama
flor87
Powinna ale mi czasem opada w dzien albo na 2 dzien okresu.... przykro mi... a ktory masz dpo?U mnie zaczęło się wczoraj delikatne plamienie, więc wygląda że 12cs się zaczyna[emoji21] [emoji21] [emoji21]
Tylko temp jeszcze wciąż wysoko, czy nie powinna opaść przed @?