reklama
Pco to syndrom policystycznych jajników przez który obecnie większość dziewczyn ma problemy z zajściem w ciążę. I nie ma na to magicznej pigułki niestety
martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny ktorej mąż robił badanie nasienia w Diagnostyce?
Które dokładnie badanie polecacie?
Które dokładnie badanie polecacie?
Blondi1437
Poszłam dziś na ten progesteron jednak i przy okazji zrobiłam bete. Bete ogolnie robilam w ciagu tych 4 miesięcy starań 2razy i zawsze wyszła mi 0,100 ciekawe czy teraz bedzie tak samo. Wynik niestety jutro po 14 dopieroMi się marzy właśnie synek [emoji5] Chyba jestem w tej mniejszości [emoji12] Ja jestem tutaj jakoś od września I co robiłaś kolejny test ? Coś wyszło z nowu czy może poszłaś na bete?
dlugo bedziemy czekac a testu juz dzis nie robilas?Poszłam dziś na ten progesteron jednak i przy okazji zrobiłam bete. Bete ogolnie robilam w ciagu tych 4 miesięcy starań 2razy i zawsze wyszła mi 0,100 ciekawe czy teraz bedzie tak samo. Wynik niestety jutro po 14 dopiero
weronika25nk
Tez mam synka 4 letniego i trochę żałuję że nie rozpoczęliśmy starań wcześniej :/
Ja mam dziś i jutro wolne
Ja tez bardzo żałuje, bo u nas będzie właśnie różnica minimum 5 lat wiec to trochę dużo, ale wcześniej zawsze mówiłam, ze chce mieć jedynaka a od roku bardzo zapragnęłam drugiego. Co chwile zmieniałam zdanie, ale wiem, ze jak tak bardzo chce To już mi „ nie przejdzie” wiec czas wiec wziąć się do roboty
flor87
3mam kciuki za bete wyzsza ;-)Poszłam dziś na ten progesteron jednak i przy okazji zrobiłam bete. Bete ogolnie robilam w ciagu tych 4 miesięcy starań 2razy i zawsze wyszła mi 0,100 ciekawe czy teraz bedzie tak samo. Wynik niestety jutro po 14 dopiero
flor87
Ja bym chciała chociaż tego jedynaka [emoji6] [emoji57]Ja tez bardzo żałuje, bo u nas będzie właśnie różnica minimum 5 lat wiec to trochę dużo, ale wcześniej zawsze mówiłam, ze chce mieć jedynaka a od roku bardzo zapragnęłam drugiego. Co chwile zmieniałam zdanie, ale wiem, ze jak tak bardzo chce To już mi „ nie przejdzie” wiec czas wiec wziąć się do roboty
reklama
Lovi23
U mnie też ostatnio jakaś bezsenność... [emoji57]Mam to samo.... Nie wiem czy faza księżyca jest niekorzystna, czy to głowa za dużo mysli...