reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja mialam pozniej wracenie ze do kubeczka poszlo malo a przy seksie bylo zawsze mega duzo[emoji13]

To tak jak u nas, było tylko 1ml i lekarz powiedział , że to mało i czy zawsze tak jest ale zwykle to przy przytulankach to dużo tego bo ze mnie wylatuje a tam tylko 1ml ale może to ze stresu było ;)

reklama
Ja miałam cykle 14 -45 dni :) W tym rzecz, że były nieregularne... teraz mam jak w zegarku więc liczę,że ta owulacja jest [emoji6]

Apropo zaczęły się u mnie dni płodne [emoji16] i co mnie śmieszy... mój Tz zauważył, że jestem "cieplutka tam " [emoji23] A w dni nieplodne "normalna"... kurczę, na co mi termometry [emoji41]

No widzisz masz naturalny termometr :-D
Mój też czasami mówi, że tam ciepło jest albo zimno :p

Dziękuje [emoji6] Chyba się skusze , bo mam już dosyć ,3 miesiąc jak coś mi jest od zapalenia pęcharza po grype.. Wcześniej aż takiego problemu nie miałam
Polecam. Wcześniej nie byłam przekonana ale od paru sezonów pije i jest mega różnica. To naprawdę działa. Ja kroje w mała kosteczke obrany i wrzucam do wrzątku. Dodaje herbatę i cukier. Później dopiero cytryne. Troszeczkę pali ale warto. Niektórzy ścierają na tarce ale mi się nie chce :)

Ja też marzyłam o córce.. I mam [emoji7] Ale chciałabym druga [emoji16]
Mi się marzy właśnie synek [emoji5] Chyba jestem w tej mniejszości [emoji12]
Ogólnie tak dziwnie wejść na wątek gdzie wszyscy się pewnie znają:szok: długo tu dziewczyny jesteście?
Ja jestem tutaj jakoś od września
No robiłam wciąż cień wychodxi jakis a jak wyschnie to nic juz nie widać. Mam zamiar jutro rano zrobić znowu ale wiem czy tam coś konkretnego wyjdzie:sorry2:
I co robiłaś kolejny test ? Coś wyszło z nowu czy może poszłaś na bete?

Loli05 monitoring cyklu by go określił, ale ja byłam w 10 DC na USG i ona zmierzyła pęcherzyk i powiedziała że owulacja za jakieś 3-4 dni więc potrafią to jakoś wyliczyć ;)

Aha. Ta ginka też mówiła że testy można sobie włożyć między bajki, bo wg niej najlepiej próbować przed owu a nie w sama owu. Zaczynać od 9 DC i co 24 h próbowac

Tak tak oni jakoś widzą to na monitoringu , bo jak ja byłam chyba w 11 czy 12 cyklu to mi powiedziała , że owulacja już była a ja myślałam , że 14 dnia zwykle jest jak jest cykl 28dniowy - dlatego teraz przytulanki zaraz po @ i do owu albo i po owu nawet , żeby przypieczętować :D

reklama
Mi się marzy właśnie synek [emoji5] Chyba jestem w tej mniejszości [emoji12] Ja jestem tutaj jakoś od września I co robiłaś kolejny test ? Coś wyszło z nowu czy może poszłaś na bete?
Mi sie tez marzyl synek,jakos jak bylam z nim w ciazy to wiedzialam sama z siebie ze to syn przed skanem,jak poszlismy na skan i pani ppwiedzialal ze synek to nawet nie bylismy zdziwieni takie to bylo oczywiste dla nas:)

Do góry