reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hejka kochane moje ,przyszłam wam zdać relację z objawów jakie miałam a mianowicie koło godziny 12 w południe przy siusiu i podcieraniu zauważyłam na papierze ślad jasnoczerwonej krwi sobie myślę przyjdzie wredna @ , założyłam podpaskę a na podpasce kropelka dosłownie tego czegoś i mało tego nic mnie kompletnie nie boli co jest dziwne bo po pierwsze zawsze tydzień przed @, mnie brzuch bolał mocno, po drugie nigdy plamien nie miałam i teraz są dwie opcje albo @ jutro przyjdzie albo to implantacja choć nie chce się nakrecac bo przy moim pechu okaże się że nagle bóle brzucha to obiaw @ i brak objawów też zwiastują @ ehhh [emoji53] muszę czekać do jutra.

Hejka kochane moje ,przyszłam wam zdać relację z objawów jakie miałam a mianowicie koło godziny 12 w południe przy siusiu i podcieraniu zauważyłam na papierze ślad jasnoczerwonej krwi sobie myślę przyjdzie wredna @ , założyłam podpaskę a na podpasce kropelka dosłownie tego czegoś i mało tego nic mnie kompletnie nie boli co jest dziwne bo po pierwsze zawsze tydzień przed @, mnie brzuch bolał mocno, po drugie nigdy plamien nie miałam i teraz są dwie opcje albo @ jutro przyjdzie albo to implantacja choć nie chce się nakrecac bo przy moim pechu okaże się że nagle bóle brzucha to obiaw @ i brak objawów też zwiastują @ ehhh [emoji53] muszę czekać do jutra.
A na kiedy termin okresu ?

Ja jestem przerażona i jednocześnie oburzona tym co się stało na sąsiednim forum. Nie wiem jak można dziewczynie coś takiego napisać nie mając 100% pewności i oceniać ją, że to troll " bo za dużo siedzi na forum i niemożliwe, że aż tak lekarze zawalili sprawę". Ciekawe czy osoby tak się wypowiadające pomyślały co jeśli to jest rzeczywiście dziewczyna roniąca swoje wyczekane dziecko, nie mająca wsparcia w rodzinie, dla której forum było jedynym wsparciem ? Ona wrzuciła zdjęcie swojej karty szpitalnej !!! Zero empatii.

Ja jestem przerażona i jednocześnie oburzona tym co się stało na sąsiednim forum. Nie wiem jak można dziewczynie coś takiego napisać nie mając 100% pewności i oceniać ją, że to troll " bo za dużo siedzi na forum i niemożliwe, że aż tak lekarze zawalili sprawę". Ciekawe czy osoby tak się wypowiadające pomyślały co jeśli to jest rzeczywiście dziewczyna roniąca swoje wyczekane dziecko, nie mająca wsparcia w rodzinie, dla której forum było jedynym wsparciem ? Ona wrzuciła zdjęcie swojej karty szpitalnej !!! Zero empatii.
Wiem Ania wiem. Ja sie wypowiedziałam tam ze nie wierze ze Malaga to wymyslila

reklama
Wiem Ania wiem. Ja sie wypowiedziałam tam ze nie wierze ze Malaga to wymyslila
Przeraża mnie, ze jak jedna osoba to napisała, to kolejne opierając się na jej osądzie, piszą "naprawdę, jak można być tak zakłamanym?" i linczują być może kobietę w rozpaczy. I robią to przyszłe matki, które mogą same znaleźć się w takiej sytuacji. Ja nie mam 100% pewności czy to nie troll, ale nie mając pewności w życiu bym tak nie napisała. Powinna się tym zająć administracja i sprawdzić sprawę, bo tak nie może być. Któraś ze stron mocno przegięła i powinny być wyciągnięte jakieś konsekwencje.

Do góry