reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wydaje mi się, że ona ma spore problemy. Z resztą pisała, że ma nerwicę, ojciec alkoholik, w związku też chyba średnio się jej układa itd. Ja przeważnie jej posty omijałam wzrokiem bo pisała bardzo dużo i w takim histerycznym tonie. Ale jeżeli to wszystko to prawda to dziewczyna potrzebuje pomocy psychologa, a nie takiego dokopania. Ja rozumiem, że komuś może się to wydawać podejrzane ale dopóki nie ma się pewności to nie powinno się tak ostro oceniać bo można zrobić komuś krzywdę...
Oczywiscie.. zreszta juz nawet nie chodzi o to... Tylko śmieszy mnie to, że jedna napisała, że jest to zmyslona historia i nagle wszystkie kobiety zaczynają w to wierzyć[emoji39] Tylko, że Malaga udowodnila... I dobrze jedna kobieta napisała "co ma robić, patrzeć w ściany w tym szpitalu?". Ale już tak w naszym słodkim życiu jest, że karma wraca... nawet ze zdwojoną siłą ;)

To mój tatuaż. Pierwszy i póki co jedyny.

IMG_2747.JPG

Załączniki

• IMG_2747.JPG
    IMG_2747.JPG
    375,7 KB · Wyświetleń: 254
Cholera ich wie... Może boboseksy nie , bo już 3 dzieci mają i więcej nie chcą...
Raczej się nie pogodzili , po prostu nie ma kasy żeby jechać do Polski , bo sobie rodzinnego nie załatwiła.. A przyjedzie tylko po to żeby pilnować mojego brata żeby ją nie zdradzał , bo zawsze jak sam gdzieś jedzie to ma inną [emoji23] [emoji23] [emoji23]
A zresztą niech sobie tam robią co chcą, tylko niech już nas w to nie mieszają [emoji6]
Aha to dobry goguś z Niego [emoji39]
To nie powinnaś mieć pretensji do bratowej... Tylko do brata [emoji39]

Cholera ich wie... Może boboseksy nie , bo już 3 dzieci mają i więcej nie chcą...
Raczej się nie pogodzili , po prostu nie ma kasy żeby jechać do Polski , bo sobie rodzinnego nie załatwiła.. A przyjedzie tylko po to żeby pilnować mojego brata żeby ją nie zdradzał , bo zawsze jak sam gdzieś jedzie to ma inną [emoji23] [emoji23] [emoji23]
A zresztą niech sobie tam robią co chcą, tylko niech już nas w to nie mieszają [emoji6]
Dokładnie nie ma się co mieszać wy będziecie ingerować oni się pogodzą a wy będziecie ci źli przerabiałam to w poprzednim związku brat mojego byłego męża zawsze po niego dzwonił jak się coś działo później godził się z żoną a ten był zły bo się udzielał to ich życie i każdy sobie rzepkę skrobie ;)

Dokładnie nie ma się co mieszać wy będziecie ingerować oni się pogodzą a wy będziecie ci źli przerabiałam to w poprzednim związku brat mojego byłego męża zawsze po niego dzwonił jak się coś działo później godził się z żoną a ten był zły bo się udzielał to ich życie i każdy sobie rzepkę skrobie ;)
Właśnie tak [emoji39]

reklama
Do góry