reklama
Lovi23
Fanka BB :)
O to my już na zawsze [emoji23] Zresztą po 8 latach zdecydowaliśmy się na ślub więc coś musi być w tych "7 latach "[emoji39]Gdzies czytalam ze 7 lat to jest takie "byc albo nie byc dla zwiazku" i znam pare par ktore albo przed 7 rokiem sie rozeszlo,albo moze sie rozejsc,powyzej 7 to juz na zawsze
1
185097
Gość
Boze piękne!!!![emoji173]Ja dziś wcinalam nachosy z dipem meksykańskim mniaaaaam a co to tatuaży mam jeden a drugi zrobilismy sobie z mężem przed ślubem Zobacz załącznik 915156Zobacz załącznik 915157
martini6
Boze piękne!!!![emoji173]
Dziękujemy [emoji8][emoji813]️
Bunia1992
O masz ja z moim 6 lat minęło w sierpniu [emoji14] to znaczy że ten rok jest decydujący ;PGdzies czytalam ze 7 lat to jest takie "byc albo nie byc dla zwiazku" i znam pare par ktore albo przed 7 rokiem sie rozeszlo,albo moze sie rozejsc,powyzej 7 to juz na zawsze
Dżasta :)
Według mnie to 3 dni to już słabo z wytrzymaniem max 2 dni chyba że ktoś nie wiem jakie ma tę plemniki w zbroje uzbrojone ;P
Niby do 7 dni ale u nas jak jest pełno śluzu to chyba mogą przeżyć w takim środowisku tyle czasu, bo tak normalnie na zewnątrz to szybko umierają myślę, że doba i po nich
Bo jak mieliśmy badanie nasienia z dobową obserwacją to ich ruchliwość po 24h wynosiła 11%...
1
185097
Gość
Hahaha dobre[emoji23]Mowie mezowi ze pisze na takim forum dla przyszlych mam i ze jak sa sexy to na to mowimy Bobosexy,a on zrozumial Bogosexy,ze my mezow za Bogow uwazamy,sie nasmialam z niego,bo jest bardzo w bledzie
Loli05
Ja z moim 16 lat,jakbym kogos zabila to juz bym z wiezienia szybciej wyszla za dobre sparwowanieO masz ja z moim 6 lat minęło w sierpniu [emoji14] to znaczy że ten rok jest decydujący ;P
reklama
Loli05
O wow a ja myslalam ze na bank z 2 moze 3 dni,hmm ale tez sie musi sperma odnowic tak z dnia na dzien to one slabe sa chyba,gdzies czytalam ze to dosc dlugo trwaNiby do 7 dni ale u nas jak jest pełno śluzu to chyba mogą przeżyć w takim środowisku tyle czasu, bo tak normalnie na zewnątrz to szybko umierają myślę, że doba i po nich
Bo jak mieliśmy badanie nasienia z dobową obserwacją to ich ruchliwość po 24h wynosiła 11%...