1
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Cudeńka[emoji7] Zobacz załącznik 915149
Fajne takie rzeczy, aczkolwiek ja nigdy moich nie przebierałam w ten sposób.
martoosia04
Właśnie sie dowiedziałam z fb ze moj brat sobie tatuaż zrobił[emoji33]
Chociaż ładny jakis?
Ja mam jeden na plecach i z wielką chęcią bym zrobiła kolejny.
Loli05
Ojjj takNajwiększym marzenie kobiet - jeść i nie tyć!
1
185097
Gość
Dwie pierwsze linijki juz mialChociaż ładny jakis?
Ja mam jeden na plecach i z wielką chęcią bym zrobiła kolejny.
Teraz kolejny cytat dowalil. Po co nie wiem[emoji13] moze sie zakochał[emoji41]
Załączniki
1
185097
Gość
Mi sie marzy tatuaż[emoji7]
KociaMatka
Ojoj, sporo tego. Chyba nigdy nie zrozumiem zamiłowania do takiego "pisania" na ciele.Dwie pierwsze linijki juz mial
Teraz kolejny cytat dowalil. Po co nie wiem[emoji13] moze sie zakochał[emoji41] Zobacz załącznik 915151
Sama mam mały tatuaż, tak "dla siebie", często podobają mi się dziary, ale jakoś takie teksty nie. I mimo, że ja mam tatuaż, nie chciałabym, żeby mój mąż miał taka hipokryzja
KociaMatka
Mi się marzył przez wiele lat. Uznałam, że jeśli po 5-ciu latach nadal będzie się marzył, to zrobię. Zrobiłam, byłam zachwycona przez mniej więcej rok. Po roku mi się znudził. Teraz już na niego nie zwracam uwagi, czasem chciałabym usunąć i zrobić jakiś innyMi sie marzy tatuaż[emoji7]
Lovi23
Ja cały czas o niej myślę. Na pewno nie były to kłamstwa, po co miałaby to robić? Zresztą pokazała niedowiarkom dowody... mało tego ja też bym pokazała, bo wkurza mnie gdy ktoś sobie robi jaja z takich rzeczy, kiedy Ty liczysz na zrozumienie i wsparcie, a ktoś takimi słowami strzela Ci w noge... Może dla kogoś kogo temat nie dotyczy to będzie "wymyslona historia"... Ale wiem, że tak mogło być, lekarze zawodza.. mają po prostu w du**. A na sam koniec powiedzą Ci "Tak się zdarza". I co możesz zrobić? NicMam dziś jeszcze sporo do zrobienia ale mam nadzieję, że pp powrocie do domu będę jeszcze na siłach
A jeśli masz na myśli drugi wątek staraczkowy to sama nie wiem co o tym myśleć. Jeśli jednak to nie były kłamstwa to aż strach pomyśleć jak ta dziewczyna to zniesie...
reklama
Azulka skąd takie cudeńka???Cudeńka[emoji7] Zobacz załącznik 915149
Też mi tak się wydaje Nigdy nikogo nie oceniam, gdy nie mam 100% pewności, że kłamie.Ja cały czas o niej myślę. Na pewno nie były to kłamstwa, po co miałaby to robić? Zresztą pokazała niedowiarkom dowody... mało tego ja też bym pokazała, bo wkurza mnie gdy ktoś sobie robi jaja z takich rzeczy, kiedy Ty liczysz na zrozumienie i wsparcie, a ktoś takimi słowami strzela Ci w noge... Może dla kogoś kogo temat nie dotyczy to będzie "wymyslona historia"... Ale wiem, że tak mogło być, lekarze zawodza.. mają po prostu w du**. A na sam koniec powiedzą Ci "Tak się zdarza". I co możesz zrobić? Nic