reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też miałam dziś pobraną krew na tsh, lh, fsh, prolaktynę, testosteron, estradiol i dheas. Wyniki za 3-4 dni w przychodni, będę musiała urwać się z pracy.

reklama
Hej dziewczynki !
U mnie dzień jak codzień..

Dziewczyny jak myślicie muszę zrobić powtórke badań testosteronu i prolaktyny i przy okazji morfologie sobie zrobię, lepiej zrobić w tej przerwie 7 dniowej przy antykocepcyjnych( to jest między 23-28 dc czy zrobić jednak na początku cyklu ?
Cześć dziewczyny, ja juz po badaniach, jakos przeżyłam[emoji58] jutro wyniki, oby nie byly zle[emoji120]
Na pewno będą dobre [emoji6] Już troszkę za Tobą, i koniecznie daj znać po środzie jak tam maluszek !
Ja też miałam dziś pobraną krew na tsh, lh, fsh, prolaktynę, testosteron, estradiol i dheas. Wyniki za 3-4 dni w przychodni, będę musiała urwać się z pracy.
Trzymam kciuki za wyniki , żeby były dobre [emoji110] [emoji110]

Trzymam kciuki za Was nasze staraczki [emoji8] [emoji110] [emoji110]

@PatPatPat przykro mi bardzo ale nie bede pewnie wstanie dotrzymac obietnicy testowania.... temp mi mega spadla wiec @juz za rogiem. Ale bede trzymac mocno kciuki zebys przelamala zla passe i zobaczyla II
Kochana ja raczej tak samo..
Miałam tragiczną noc. Nie mogłam spać bo mnie mdliło... rano czułam się okropnie [emoji22] do tego rozwolnienie [emoji22] chyba jakaś jelitówka mnie bierze no i dodatkowo zauważyłam plamienie brązowe. Zazwyczaj mam 2 dni plamienia i @ się rozkręca :(

Hej dziewczynki !
U mnie dzień jak codzień..

Dziewczyny jak myślicie muszę zrobić powtórke badań testosteronu i prolaktyny i przy okazji morfologie sobie zrobię, lepiej zrobić w tej przerwie 7 dniowej przy antykocepcyjnych( to jest między 23-28 dc czy zrobić jednak na początku cyklu ?
Na pewno będą dobre [emoji6] Już troszkę za Tobą, i koniecznie daj znać po środzie jak tam maluszek !Trzymam kciuki za wyniki , żeby były dobre [emoji110] [emoji110]

Trzymam kciuki za Was nasze staraczki [emoji8] [emoji110] [emoji110]
Dzięki!
Mi lekarz zalecił zrobić ten pakiet który miałam dziś między 2 a 5dc. Tylko skoro bierzesz pigułki to trudno mi powiedzieć.

Kochana ja raczej tak samo..
Miałam tragiczną noc. Nie mogłam spać bo mnie mdliło... rano czułam się okropnie [emoji22] do tego rozwolnienie [emoji22] chyba jakaś jelitówka mnie bierze no i dodatkowo zauważyłam plamienie brązowe. Zazwyczaj mam 2 dni plamienia i @ się rozkręca :(
Oj no :-((((( masakra i jeszcze jelitowka , współczuję

Dzięki!
Mi lekarz zalecił zrobić ten pakiet który miałam dziś między 2 a 5dc. Tylko skoro bierzesz pigułki to trudno mi powiedzieć.
No mi właśnie lekarz nie powiedział dokładnie tylko przed wizytą w grudniu mam zrobić powtórne badania.
Ostatnio robiłam ok. 23-24 dc , ale z tego co wiem to przed okresem prolatyna wtedy jest wyższa i nie wiem czy to nie zafałszuje wyniku

A to nie aż taka tragedia. Myślałam że to są bardzo drogie badania ;)
U nas zwykłe badanie morfologiczne nasienia to chyba 130zł o ile dobrze pamiętam. Do tego jeszcze posiew- 80zł.
Natomiast badanie chromatyny plemnikowej to już 350zł i czeka się około 3 tyg. na wynik.

Po jakim czasie wysłaliście facetów na badania?
Mój mąż poszedł po 8 miesiącach bez ciąży. Niestety nikt mu tego nie zalecił, tak sam z siebie stwierdził, że musi się zbadać.
Mnie gin zalecił prolaktynę w 1-3 dniu cyklu, a testosteron 18-22 d.c.

Hej ja po wizycie u gin i myślałam że życie nie kopie już leżącego a jednaknie podoba mu się wynik mojej kolposkopi i muszę mieć konizacje szyjki bo może z tego zrobić się coś niefajnego a że on robi takie zabiegi to ustalił mi termin na 26. 11 więc moje starania trzeba przesunąć ktoś tu pisał ostatnio że już niedługo nikt tu nie zostanie więc ja będę napewno.... A tak wogole to już mi brak sił na wszystko :(

reklama
Do góry