reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Podczytuję Was co jakiś czas[emoji8]
Gratuluję dziewczynom którym sie udało[emoji5] i trzymam mocno kciuki aby udało się każdej która czeka na upragnioną ciążę[emoji5]
Powiem Wam szczerze ze myślałam że forum będzie moim wybawieniem, ze mi pomoże znieść te starania... Ale ono tylko mnie nakręcalo. Za bardzo to wszystko przezywalam. Chwilami nawet czulam wielką irytacje widząc jak niektóre z Was rozpaczaja po 3 nieudanych cyklach gdzie ja mam 20 takich bezowocnych cykli za sobą. Nie moglam zrozumieć jak mozna przeżywać tak krotki okres starań. Byłam zla chyba na caly świat. Ale ja juz troszkę inaczej na to wszystko patrze i zrozumiec mnie moze chyba tylko staraczka z podobną sytuacją do mojej. Co nie zmienia faktu ze kazda z Nas ma prawo przezywac starania tak jak chce. Jedna bedzie plakac, druga sie cieszyc a trzecia podejdzie do wszystkiego na luzie. Najważniejsze aby sie we wszystkim wspierać[emoji5]
Mam nadzieje ze do konca roku beda tu same ciezarne[emoji5]
U Nas nic nowego. Mój mąż juz doszedl do siebie po operacji. Za tydzień wraca juz do pracy. W styczniu powtorka badan. Choć nie powiem ze po dluzszych rozmowach zgodnie doszliśmy do wniosku ze jak wyniki sie nie poprawia to startujemy z in vitro. Ja juz nie chce dluzej czekac. Nie chce zmarnowac najlepszych lat młodości na czekanie na cud który moze sie nie zdarzyc. Ja juz chce miec dziecko przy sobie. Chce w koncu poczuc sie matką. Mam nadzieje ze przyszly rok bedzie dla mnie i meza wspaniałym rokiem. Ze doczekamy sie ciąży. Tego zycze i sobie i kazdej z Was[emoji5]
Bede wpadac co jakiś czas[emoji5]
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę Wam wszystkiego co najlepsze[emoji5]
Super że jesteś :) brakowało mi Ciebie tutaj. A mąż dalej się suplementuje? Trzymam za Was kciuki, najmocniej jak umiem.
To forum jest trochę dobijające czasami ale mnie to pomaga że czasem mogę tu wejść, wyżalić się bo kto mnie tak dobrze zrozumie jak nie Wy. Mąż wiadomo to mąż, faceci wszystko inaczej przeżywają.

reklama
Super że jesteś :) brakowało mi Ciebie tutaj. A mąż dalej się suplementuje? Trzymam za Was kciuki, najmocniej jak umiem.
To forum jest trochę dobijające czasami ale mnie to pomaga że czasem mogę tu wejść, wyżalić się bo kto mnie tak dobrze zrozumie jak nie Wy. Mąż wiadomo to mąż, faceci wszystko inaczej przeżywają.
Dokładnie. Ja też do Was często zaglądam :)

A ja sie ciesze bo po 4 dniach spoznionego okresu i testach negatywnych i naciaganych objawach,wlasnie przyszedl okres! Cudownie:) w koncu cos sie dzieje.

Czyli jednak przyszła @ ? Mi na razie 2 dni się spóźnia. Zobaczymy jak dalej bo piersi nadal bola wiec myśle ze przyjdzie. Wczoraj na wieczór ból jak na @ i już znów myślałam ale nic wiec pogrywa sobie ze mną :/

Podczytuję Was co jakiś czas[emoji8]
Gratuluję dziewczynom którym sie udało[emoji5] i trzymam mocno kciuki aby udało się każdej która czeka na upragnioną ciążę[emoji5]
Powiem Wam szczerze ze myślałam że forum będzie moim wybawieniem, ze mi pomoże znieść te starania... Ale ono tylko mnie nakręcalo. Za bardzo to wszystko przezywalam. Chwilami nawet czulam wielką irytacje widząc jak niektóre z Was rozpaczaja po 3 nieudanych cyklach gdzie ja mam 20 takich bezowocnych cykli za sobą. Nie moglam zrozumieć jak mozna przeżywać tak krotki okres starań. Byłam zla chyba na caly świat. Ale ja juz troszkę inaczej na to wszystko patrze i zrozumiec mnie moze chyba tylko staraczka z podobną sytuacją do mojej. Co nie zmienia faktu ze kazda z Nas ma prawo przezywac starania tak jak chce. Jedna bedzie plakac, druga sie cieszyc a trzecia podejdzie do wszystkiego na luzie. Najważniejsze aby sie we wszystkim wspierać[emoji5]
Mam nadzieje ze do konca roku beda tu same ciezarne[emoji5]
U Nas nic nowego. Mój mąż juz doszedl do siebie po operacji. Za tydzień wraca juz do pracy. W styczniu powtorka badan. Choć nie powiem ze po dluzszych rozmowach zgodnie doszliśmy do wniosku ze jak wyniki sie nie poprawia to startujemy z in vitro. Ja juz nie chce dluzej czekac. Nie chce zmarnowac najlepszych lat młodości na czekanie na cud który moze sie nie zdarzyc. Ja juz chce miec dziecko przy sobie. Chce w koncu poczuc sie matką. Mam nadzieje ze przyszly rok bedzie dla mnie i meza wspaniałym rokiem. Ze doczekamy sie ciąży. Tego zycze i sobie i kazdej z Was[emoji5]
Bede wpadac co jakiś czas[emoji5]
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę Wam wszystkiego co najlepsze[emoji5]
Fajnie że czasem nas odwiedzisz! [emoji8] Życzę wam jak najlepszego!

Dziewczyny możecie mnie wpisać do tabletki bo nawet nie widziałam ze macie teraz zobaczyłam.

Martyna 27 lat starania od października 2016 o pierwsza dzidzie Łódź

Czyli jednak przyszła @ ? Mi na razie 2 dni się spóźnia. Zobaczymy jak dalej bo piersi nadal bola wiec myśle ze przyjdzie. Wczoraj na wieczór ból jak na @ i już znów myślałam ale nic wiec pogrywa sobie ze mną :/
No czekam az sie @ rozwinie ale juz puka do drzwi i wpycha sie jedna noga,tak bym chciala zeby sie skonczylo przed poniedzialkiem bo mam skan w sumie nie wiem po co bo mial byc wedlug planu po to by zobaczyc czy jest owu po clo a teraz sie wszystko przesunelo :( trzymam kciuki za Ciebie kochana,moze to TY przerwiesz zla passe na forum:)

reklama
Do góry