Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tak, jest w ciąży, niedlugo po mnie przecież wysikala ||.Ona byla w ciazy?juz nie pamietam
Tylko tak nas z dnia na dzien opuscila ze az dziwne [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, jest w ciąży, niedlugo po mnie przecież wysikala ||.Ona byla w ciazy?juz nie pamietam
Ojej bardzo mi przykro [emoji22] [emoji22] [emoji22] powrotu do zdrowia dla mamy [emoji53] strasznie smutnoDziewczyny przepraszam za wczorajsze milczenie zajrzałam tylko na chwilę wczoraj w drodze do lekarza dostałam tel że moja mama miała wylew i i krytycznym stanie w szpitalu wizytę odwołałam tylko odrazu do rodziców pojechałam... Zadzwoniłam tylko do labo pani powiedziała że beta mniej niż 6 więc z fasoli nici Wizyta Przełozons na pon narazie mam inne zmartwienie ahhh takie to życie
Tak nigdy później się nie odezwała [emoji53] tak samo azulkaEj dziewczyny a @Ithi od tamtego posta w ktorym sie z nami pożegnała to.juz sie nie odzywala, no nie ? [emoji17] ciekawa jestem czemu tak nas opuscila i co u niej [emoji20]
Ja chyba nie bylam na forum jeszcze jak wam pozytywy wyszly dlatego nie pamietam.Tak, jest w ciąży, niedlugo po mnie przecież wysikala ||.
Tylko tak nas z dnia na dzien opuscila ze az dziwne [emoji17]
No mi pozytywny test wyszedl pod sam koniec wrzesnia wiec nie wiem czy bylas juz wtedy [emoji6]Ja chyba nie bylam na forum jeszcze jak wam pozytywy wyszly dlatego nie pamietam.
Duzo zdrowia dla was!No mi pozytywny test wyszedl pod sam koniec wrzesnia wiec nie wiem czy bylas juz wtedy [emoji6]
I tak w ogole to dzis zaczynam 10tc [emoji7] niesamowicie szybko to leci [emoji7]
ZazdraszczamNo mi pozytywny test wyszedl pod sam koniec wrzesnia wiec nie wiem czy bylas juz wtedy [emoji6]
I tak w ogole to dzis zaczynam 10tc [emoji7] niesamowicie szybko to leci [emoji7]
Kiedyś musiOstatnio na forum same smutki zero II dziewczynom @ nie przychodzi, a II nie ma [emoji22] Kiedy skończy się zła passa?
No ale Azulka tez pisała, że robi dłuższą przerwę od forum. Bo o ile dobrze pamiętam jej mąż był po zabiegu i chciała się skupić na nim [emoji4]Tak nigdy później się nie odezwała [emoji53] tak samo azulka