reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny przepraszam za wczorajsze milczenie zajrzałam tylko na chwilę wczoraj w drodze do lekarza dostałam tel że moja mama miała wylew i i krytycznym stanie w szpitalu wizytę odwołałam tylko odrazu do rodziców pojechałam... Zadzwoniłam tylko do labo pani powiedziała że beta mniej niż 6 więc z fasoli nici Wizyta Przełozons na pon narazie mam inne zmartwienie :sad::sad::sad:ahhh takie to życie
Ojej bardzo mi przykro [emoji22] [emoji22] [emoji22] powrotu do zdrowia dla mamy [emoji53] strasznie smutno

Ostatnio na forum same smutki :( zero II :( dziewczynom @ nie przychodzi, a II nie ma [emoji22] Kiedy skończy się zła passa?

Ostatnio na forum same smutki :( zero II :( dziewczynom @ nie przychodzi, a II nie ma [emoji22] Kiedy skończy się zła passa?
Kiedyś musi :)
Wiesz w życiu jak coś przychodzi za łatwo to nie cieszy aż tak mocno jak to o co trzeba się postarać dłużej :)
Tam na górze dla każdego jest plan ja wierzę w to że kazdej z nas jest tylko dany określony czas aby to szczęście do nas doszło :)
Ostatnio zobaczyłam że koleżanka z liceum która bardzo długo starała się o dziecko ostatnio jak z nią rozmawiałam a było to z 2 lata temu wybierali się do kliniki szukać przyczyny i pomocy, wstawiła zdjęcie z dużym brzuszkiem i tak się ucieszyłam jakby to moje dziecko miało być :)
Dla niej ciąża to było wielkie marzenie które się spełniło i radość nie do opisania :)

reklama
Do góry